"2. Sayfa" ekrana bomba gibi döndü!

Teve2'de yayınlanan efsane "2. Sayfa" programlarıyla ekrana bomba gibi geri dönen Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel; ilk yayınlarında Demet Şener'i ağırladı.

"2. Sayfa" ekrana bomba gibi döndü!
"2.Sayfa" ekrana olay iddialar ve bomba yorumlarla geri döndü.

Program konuğu Demet Şener; İbrahim Kutluay ve Demet Akalın ile ilgili sorulara içtenlikle yanıt verirken; gündemdeki 'Mustafa Ceceli olayı'na ilişkin de çarpıcı sözler söyledi.

Gülşen ve Müge'nin Demet Akalın ile ilgili yönelttikleri soruya güzel isim "Açıkçası kendisini görsem selam vermem çünkü tanımıyorum." yanıtını verdi. Öte yandan söz İbrahim Kutluay'dan açılınca Demet Şener "Benimle alakalı bir durum değil, yaşananların sorumlusu İbrahim. Ben İbrahim’in her zaman bir adım gerisinde durdum ve aldatıldığımı hiç anlamadım" ifadelerinde bulundu. Boşanma sürecinin devam ettiğini söyleyen Demet Şener, “Yeni hayatıma alıştım, bekarlık güzelmiş” dedi.

"Kızgınlıklar geçiyor ama insan düşünüyor 'Neden böyle oldu?' diye. Yaşananların sorumlusu İbrahim'dir.

Ben hiçbir zaman kişisel algılamadım bunu. Karşı tarafla ilgisi var. Evliliğin getirdiği sorumlulukları dört dörtlüktüm. Her zaman İbrahim’in ve çocuklarımın yanındaydım. Bu beni ilgilendirir. Hayatta başımıza gelen hiçbir şeyin bizimle alakası yok. Çocuklarla görüşmek için kapıya kadar geliyor. Sadece 'Merhaba' diyorum.

'ALDATILDIĞIMI HİÇ ANLAMADIM'

Ben başıma bir şey gelmeden önlem almam. Yemin ederim aldatıldığımı hiç anlamadım. Hep yanımdaydı, profesyonel olmuş yani... Karşı taraf çok güzel oynadı.

Yakın çevremiz evdeki yaşamı bildikleri için en yakınlarım da konduramadı. Tavırları değişmiyorsa ben nasıl hissedebilirim!

'ŞOFÖR GETİRDİ'

Aldatıldığımı ortaya çıkaran dosyaları evime bir şoför getirdi. O an 'ailem yıkılacak' dedim. İbrahim hep inkar etti.

Çocuklarıma boşanma sürecinde 'babanız beni aldatıyor' demedim tabi ki… Bir sene yumuşak bir geçiş yaptım. Ama bir sene sonunda her türlü gerçeği onların anlayabileceği dilde anlattım. Her ailenin dinamiği farklı. Ben çocuklarıma 1 yaşından beri hiç yalan söylemedim. Ama şimdi daha mutlular.

'BEKARLIK ÇOK GÜZELMİŞ'

Hayatım boyunca özgür ruhlu büyüdüm. Rahmetli babam ileri görüşlü bir adamdı. Burnun düşse almayacaksın, ayaklarının üzerinde duracaksın diyerek yetiştirdi. Güçlüydüm.

Evlilik sürecinde Türkiye'de her şeyinize dikkat etmeniz gerek. Bir dönem evliyken dikkat ettim. Şimdi kimseye hesap vermiyorum kusura bakmayın ama bekarlık çok güzelmiş.

'BARIŞMAK İÇİN ÇOK ŞEY YAPTI'

'Vah vah neleri kaybettim' sorusunu duymadım da hissediyorum. Kendisini tanırım. Barışmak için çok şey yaptı ama kabul etmedim.

İbrahim hayatımın merkezindeydi ama maalesef öyle değilmiş. Şimdiki hayatım da çocuklarım ve çocuklarım.

İbrahim olaylardan sonra hemen evden gitmedi. 1,5 ay sürdü gitmesi. Annemle yukarıda yatak odasına kitliyorduk kendimizi."


MUSTAFA CECELİ O GÖRÜNTÜLERİ KİMLERE İZLETTİ?

Yayın esnasında magazinin söz sahibi isimleri Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, Ceceli’nin görüntüleri telefonla arkadaşlarına izlettiğini iddia ederken konukları Demet Şener ise olayla ilgili “Görüntüler bilerek yayıldı” yorumunu yaptı.