İbrahim Hacıosmanoğlu: "Bize operasyon yapıldı"

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, hafta sonu yapılacak kongreye güçlü bir başkan adayı olarak gitmemesi için Trabzonspor’a operasyon yapıldığını savundu.

"Bize operasyon yapıldı"
CİHAN'da yer alan habere göre Hacıosmanoğlu, 5-6 Aralık’ta yapılacak olağan genel kurul öncesi 19 Mayıs Spor Salonu’nda düzenlediği toplantıda, yönetim kurulu listesindeki adayları tanıttı. Bu sezon lige çok iyi bir başlangıç yaptıklarını anlatan Hacıosmanoğlu, ilk 4 hafta 10 puan topladıklarını hatırlattı. Sonraki 7 maçta ise sadece 4 puan topladıklarına değinen Hacıosmanoğlu, özellikle kendi sahalarındaki maçlarda kendilerine operasyon yapıldığını öne sürdü. Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu:

"Operasyon yapılıyor, kime yapılıyor operasyon Trabzonspor'un Karadeniz fırtınası gibi gelişinden, 'çok ileri giderse önünü kesmek zor olur, şimdiden keselim önünü' deyip, İbrahim Hacıosmanoğlu da Aralık'taki kongrede sportif olarak başarılı bir başkan olarak gitmesin devrilmesi daha kolay olur. Bu operasyonun arkasında kimler var; dışarıda Türk futboluna ihanet eden hainler, onların içerideki uzantıları ve 'Trabzonspor'u Hacıosmanoğlu'nun elinden kurtarayım' diyen kendini Trabzonspor'un sahibi görenler, aslında Trabzonspor'a ihanet edenler."

Kendisinin bu göreve tribünden geldiğini dile getiren Hacıosmanoğlu, "Tribünden geldim, tekrar oraya dönerim. Özüme dönerim ve o sevdamı içimde yaşarım. Ama bu Trabzonspor’a ihanet edenler sevdasını nerede yaşayacak onu merak ediyorum. Biz güç süz olabiliriz, güçsüz kalabiliriz. Kongreye 30 puanın üzerinde bir takımın başkanı olarak gitmeyebilirim, seçimi de kazanamayabilirim. Ama bizim bu mücadelemizden bizi kimse alıkoyamayacak. Bizden sonra gelecek olanlar varsa onları da takip edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kulübün sorunlarını ve çözüm yollarını da bildiklerini kaydeden Hacıosmanoğlu, "Bu sorunların üstesinden geleceğimize, edindiğimiz tecrübeyi de katarak hem mali hem sportif yönden başarılara taşıyacağımıza inandığımız için tekrar bu yola çıktık." dedi.

Seçildikleri günden beri birilerinin maşalarıyla kendilerini mahkeme kapılarında süründürdüğünü söyleyen Hacıosmanoğlu, "Hacıosmanoğlu’nu nasıl bir an önce göndeririz de yine elimize alırız oyuncağımızı' diyen Trabzonspor’un abileri bize her türlü sözlü sataşmayı yaptı. Kayyum, heyet atamak için ellerinden geleni yapanlar amacına ulaştıktan sonra, 'herhalde bunlar Trabzonspor'u düşünüyorlar, Trabzonspor için de mücadele edecekler, hem maddi manevi katkı sağlayacak insanları da bir araya getirip bir birlik oluşturacaklar’ diye umudum olmasa da beklentim vardı. Ama bakıyorsunuz bugün birlik olarak bir şey yok. Çünkü onların böyle bir derdi yoktu. Keşke o birliği yapsalardı ama ortada kimse yok. Tek amaçları vardı; ‘Hacıosmanoğlu gitsin, oyuncak bizde kalsın’. Biz de çıktık. Trabzonspor’un sorunları biliyoruz. Yapılması gerekenleri de biliyoruz. Hem ekonomik hem sportif manada nasıl başarıya gideceğini biliyoruz. Uygulamasını da hep beraber göreceğiz." şeklinde konuştu.

Hacıosmanoğlu, daha sonra yönetim kurulundaki isimleri teker teker tanıttı.
Konular Spor Haberleri