"Dağ-2"den bir acı haber daha!

Oyuncu Ufuk Bayraktar, rol aldığı yeni filmi 'Dağ 2' ile ilgili bilinmeyen bir gerçeği açıkladı.

"Dağ-2"den bir acı haber daha!
Milliyet'te yer alan habere göre 4 Kasım tarihinde vizyona giren 'Dağ 2' filminin başrol oyuncusu Ufuk Bayraktar, iki hafada 750 binin üzerinde sinema severi salonlara çeken yapım hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"FİLMDE ROL ALAN ASKERLERDEN İKİSİ ŞEHİT OLDU"

NTV'ye konuşan ünlü oyuncu, "Filmde rol alan asker arkadaşlarımızdan bir değil, iki tanesi şehit oldu diye biliyorum. Bana mesaj atanlar oldu. Bunlardan biri bizimle fotoğraf karesine giren 'Yunus Emre Uçar' kardeşimizdi. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Onun haricinde bilemediklerimiz de olabilir çünkü film çekilirken sadece denk geldiklerimiz ve bildiklerimiz onlar ama filmin çoğu alanında yer alan gerçek komandoların bizden bir hafta-10 gün sonra eğitimlerini tamamlayarak ülkenin değişik yerlerine göreve gittiklerini biliyoruz. Oralarda gerçek müdacelelere devam ediyorlar" ifadelerini kullandı.

"DAĞ 3 FİLMİ GELECEK"

35 yaşındaki aktör, "Şu anki duruma göre üçüncü film gelecek gibi görünüyor. Bende isterim tabiki. Karşılığını bulmuş ve seyircinin sevdiği, memnuniyetini anlatırken kelime bulamadığı, tarif bulamadığı bir filmin üçüncüsünü yapmamak biraz hakaret olur seyirciye. Birinci filmde biz bunu bırakıyoruz deseydik ikinciyi yapmasak olurdu. Bu bir kuraldır ama biri yaptık ikiyi yaptık üçü yapmıyoruz, o biraz ego falan başka şeyler girer devreye. Üç bir kıstastır, orada bir kırılma noktası var" dedi.