"Daye Hatun" kara sevdaya tutuldu!

Show TV ekranlarında yayınlanan "Yeni Gelin" dizisinde 'Möhteber' rolünde oynayan Sema Keçik'in dizi setinde başlayan 'yakınlaşması' aşka dönüştü.

"Daye Hatun" kara sevdaya tutuldu!
MedyaRadar'dan Edda Sönmez'in haberi...

Magazin dünyasında yaşanan aşklar arasında en çok konuşulanlar hiç şüphesiz çiftler arasında büyük yaş farkları olanlar. Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti aralarındaki dokuz yaş farka aldırmadan sürdürdükleri evlilikleriyle örnek teşkil ediyor.

Ancak her ne kadar bu güzel bir örnek olsa da kadının büyük olduğu ilişkiler toplum tarafından biraz daha eleştirel gözle takip ediliyor. Söz konusu aşk olduğunda ise, birçok ünlü yaş farkını önemsemiyor.

Gündeme bomba gibi düşen yeni aşk iddiası da tam da bu türden. Üstelik kadın adamdan 25 yaş büyük...

Bahsettiğim aşkın taraflarından biri daha önceleri 'Muhteşem Yüzyıl'da Daye Hatun ve 'Aşk Yeniden' dizisinde Kara Meryem rolünde izlediğimiz önemli bir kadın oyuncu... Sette gönlünü kaptırdığı ve kendisinden 25 yaş küçük olan oyuncunun ise şarkıcılık kariyeri de var.

İkilinin yolları Show TV ekranlarında yayınlanan "Yeni Gelin" dizisinde kesişmiş ve çift tutku dolu bir aşk yaşamaya başlamış.

"Yeni Gelin" dizisinde Möhteber rolünde oynayan 1965 doğumlu oyuncu Sema Keçik ve 1990 doğumlu dizinin sempatik ve yakışıklı Baran'ı Halil İbrahim Kurum'dan söz ediyorum.

İkilinin aşk yaşadığı ve set dışında da hep birlikte zaman geçirdikleri iddia edildi. 

"Daye Hatun" kara sevdaya tutuldu!

"Daye Hatun" kara sevdaya tutuldu! - Resim : 2