Fikret Orman: "Hakkımızı yedirmeyiz"

“...Üç puanla lideriz, en iyi futbolu oynuyoruz. Herkes bizim şampiyon olmamızı istiyor. Sanki bunların hiç birisi yokmuş gibi farklı bir hava estirilmesini anlayamıyorum.”

"Hakkımızı yedirmeyiz.."
Sabah'tan Fatih Doğan'ın haberine göre Sakarya Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen 20'nci yıl balosuna katılan Başkan Fikret Orman, şampiyon olacaklarına inandığını dile getirdi.

Orman, "Türkiye Ligi'nin lideri kim? Beşiktaş. En iyi futbolu oynayan, dünyanın en güzel stadına sahip olan kim? Beşiktaş. Herkesin, hatta rakiplerimizin bile şampiyon olmasını istediği takım kim? Beşiktaş. 4 maç kalmış 3 puan öndeyiz. Sanki bunların hiç birisi yokmuş gibi farklı bir hava estirilmesini anlayamıyorum" dedi.

GÜCÜMÜZÜ CAMİAMIZDAN ALIYORUZ

Fikret Orman şöyle devam etti: "Biz, gücümüzü takımımızdan ve camiamızdan alırız. Ana prensibimiz şudur; 'Şerefinle oyna hakkınla kazan.' Şampiyonluğu hak ettik. Kimseye hakkımızı yedirmeyeceğiz. Alnımızın teriyle, emeğimiz ile yaptığımız Vodafone Arena'da şampiyonluk turu atacağız. Bundan hepiniz emin olun, takımınıza sahip çıkın. Şampiyonluğa ulaşacağımıza ben inanıyorum, arkadaşlarım inanıyor, camiamız inanıyor. İnşallah gülen taraf biz olacağız."

MAÇA MI TRANSFERE Mİ!

Fikret Orman, akşam saatlerinde soluğu Ukrayna'da aldı! Orman, Beşiktaş efsanesi Gökhan Keskin ile Avrupa Ligi yarı finalinin ilk ayağında oynanan Shakhtar Donetsk-Sevilla mücadelesini takip etti.

Orman, Ukrayna seferini, uçakta çektirdiği fotoğrafın altına, "Değişiklik! Maça geldik" notunu düşerek Instagram hesabından duyurdu. Orman'ın transfer görüşmeleri için Ukrayna seferine çıktığı yorumları yapıldı.

PEKER İDMANDA

Şarkıcı Hakan Peker, Beşiktaş'ın dün yaptığı antrenmanı Başkan Fikret Orman'la birlikte izledi.

Orman, daha sonra Peker'e tesisleri gezdirdi.
Konular Spor Haberleri