"Hele bir Guti'yi görelim!"

Gönlünün yerli hocadan yana olduğunu söyleyen Beşiktaş Başkanı “Ama bu duygusal bir karar olmamalı. Mantık üzerinden gitmemiz gerekiyor. Guti’yi de deneyeceğiz” dedi

"Hele bir Guti'yi görelim!"
Türkiye Gazetesi'nden Murad Tamer'in haberine göre Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Japonya ve Malezya seyahatlerinin dönüşünde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş’in sezon sonunda millî takıma gidecek olmasından dolayı teknik direktör arayışlarının devam ettiğini belirten Orman, gönlünde yerli hocanın yattığını söyledi. Orman, “Rıza Çalımbay bizim kaptanlığımızı yapmış efsane bir isimdir. Mehmet Özdilek de camiamız için çok önemli figürdür. Onları çok seviyoruz. Ama bu duygusal bir karar olmamalı. Sevgiye göre verilecek bir karar değil. Mantık üzerinden gitmemiz gerekiyor. Biz takımın başına yerli hoca getirmek istiyoruz ama şartlar değişebilir yabancı teknik direktör de olabilir” sözlerini kullandı.

Guti’yi deneyeceğiz

Şenol Güneş’e herhangi bir kırgınlığının olmadığını da ifade eden Başkan Orman, “İnşallah millî takımda başarılı olur. Şenol Hoca göreve 1 Haziran’da başlamak için çok diretti. Ancak şu an iki maç var, Langaspor’dan bahsetmiyoruz, Millî takımdan bahsediyoruz. Ambleminde Türk bayrağı olan tek kulübüz, bu iki maça kim çıkacak? Yeni hoca belliyken başkasının çıkması normal değil” dedi.

Orman, Guti hakkında ise “Ona bir şans vermemiz lazım. Şenol Hoca ile konuşacağız, kalan 8 haftada onu biraz daha yetkilendirmesini isteyeceğiz ve bu şekilde fikrimiz netleşecek. Şenol Güneş’in fikirleri önemli ama bizim karar vermemiz lazım. Beşiktaş hocalığı zor bir görevdir” dedi.
Konular Spor Haberleri