Şenol Güneş: "Kazanmak güzel bir şey"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kazanmanın güzel bir şey olduğunu söyledi.

"Kazanmak güzel bir şey"
CİHAN'da yer alan habere göre UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. maçında Arnavutluk’un Skenderbeu takımını 2- 0 mağlup eden Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Güneş, maç hakkında yaptığı açıklamada, "Bugün kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandık. İlk yarıda rakibin savunma anlayışıyla takım halinde çıkışımızda sıkıntılar oldu. İlk yarıda Cenk’in attığı gol rahatladı. Kazanmak güzel bir şey. Artık Akhisar maçına bakıyoruz." diye konuştu.

"TÜRK FUTBOLU HAKKINDA KONUŞMAK İSTEMİYORUM, ÇÜNKÜ FAYDASI YOK"

Bir gazetecinin, 'Mustafa Denizli’nin Galatasaray’ın başına gelmesiyle rekabet kızıştı anketler yapılıyor, sizce anketlerde kim kazanır, Türk futbolu için hepiniz önemlisiniz neler söyleyeceksiniz?' sorusuna tecrübeli teknik adam, "Ben Türk futbolu hakkında konuşmayı istemiyorum. Çünkü kimseye bir fayda sağlamıyor. Benim için önemli olan takımımla bir adım ileri gitmektir. Başka ödül istemem." cevabını verdi.

Cenk Tosun'un performansının sorulması üzerine ise Şenol Güneş, "Cenk Tosun iyi çalışıyor. Futbol hatalar oyunu bazen istedikleriniz olmaz. Bugün savunmaya biraz daha yük bindi bu doğrudur. Önemli olan kimin girdiği ve çıktığı değil takıma katkı verip vermedikleridir." diye cevapladı.
Konular Spor Haberleri