"Muslera'yı satmayız!"

Türkiye Kupası yarı final maçı sonrası Uruguaylının, “Teklif gelirse değerlendiririz” çıkışı hakkında son sözü başkan Özbek söyledi: “Onun yeri dolmaz, satmayız!”

"Muslera'yı satmayız!"
Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre Galatasaray'ın Türkiye Kupası finaline yükseldiği Rizespor maçının ardından "Teklif gelirse değerlendiririz" diyen Muslera'nın bu açıklamalarına rağmen yönetim Uruguaylı kaleciyi kesin olarak kadroda tutmak istiyor. Muslera'nın yeni sezonda sözleşmesine 275 bin Euro zam yapılacak ve garanti ücreti 3 milyon 575 bin Euro olacak. 20 bin Euro maç başı ücreti ise sabit kalacak. Başkan Özbek takımın başarısında Muslera'yı anahtar olarak görüyor. Kaleci değişikliğinin yeni yapılanmaya gidecek takımda riskli olacağı ve Uruguaylının yerinin dolmayacağı görüşü yönetimde hakim.

ASTRONOMİK TEKLİF GELİRSE...

Sneijder'in Avrupa'ya çıkış opsiyonunu 7.5 milyon Euro belirleyen, Podolski için olası tekliflere açık olan Galatasaray'da Muslera için bir fiyat belirlenmedi. Galatasaray, Haziran ayında ABD'deki Copa America'da Muslera'nın benzer bir performans göstermesi halinde gelecek olan astronomik teklifler için ise kapıyı açık tutuyor. G.Saray Uruguaylı kaleciyle 2011'de Copa America öncesinde kontrat yapmıştı.

'AYRILACAK' İDDİALARINA KIZDI

Muslera Çaykur Rizespor maçı sonrası A Spor'a, "Kulübe ciddi bir teklif gelmesi ve olası transferin iki taraf için olumlu olması halinde konuşulabilir" demişti. Ancak bu açıklamanın ardından yapılan yorumlar Muslera'yı kızdırdı. Muslera Twitter hesabından "Sözlerimin doğru anlaşıldığından emin değilim. Ayrılmak gibi bir planım yok" mesajıyla tepkisini gösterdi.
Konular Spor Haberleri