"Obra çok büyük bir lider!"

Türkiye Basketbol Ligi final serisinde Anadolu Efes'i 4-2'yle devirip şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe kapılarını açtı.

"Obra çok büyük bir lider!"
Sabah'tan Ogün Şahinoğlu'nun haberine göre finallerin en değerli ismi Gigi Datome ise samimi açıklamalarda bulundu. İtalyan uzun, değerlendirmesinde koç Zelijko Obradovic'e özel bir parantez açtı. finalini unutamadığına da vurgu yaptı: "Harika bir sezondu, sezonu iki kupa ve Euroleague finaliyle kapattık. Takımımız, taraftarımız herkes efor sarf etti ve sonucunu aldık. Obradovic çok büyük bir isim ve o bizim liderimiz. Kazanılabilecek bütün kupaları kazanmış, başarıları elde etmiş. Bizimle iletişimi olağanüstü, o içinden ne geçiyorsa her şeyi doğrudan yüzümüze söylüyor. Bunu kolay kolay göremezsiniz, herkesin yapamayacağı bir şeyi başarıyor. Çok özel biri..."

KALACAĞIM!


Takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili sorumuzu da yanıtlayan Gigi Datome, sarı-lacivertli yüreklere su serpecek bir açıklama getirdi: "Sezon boyunca taraftarımız hep yanımızda oldu, burada harika bir atmosfer oluşturdular. Onları arkamızda hissetmek bizi daha güçlü yapıyor. Onların sevgilerini hissediyorum. Fenerbahçe'yle olan sözleşmem devam ediyor. Yönetim git demediği sürece buradayım."

UDOH NBA'E BAĞLI

Fenerbahçe Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan, takımın uzunları Ekpe Udoh ile Jan Vesely'nin durumuna açıklık getirdi: İkilinin durumu NBA'e bağlı. Ekpe, Fenerbahçe'ye gelmeden "NBA'den teklif gelirse giderim" demişti, biz de bu karara saygı duyuyoruz. İki ismin haricindeki herkes takımda kalacak.

MELİH: "İYİ YERLİ OYNAR!"

Güzel bir sezonu geride bıraktıklarını söyleyen takım kaptanı Melih Mahmutoğlu kalkan yabancı sınırını olumlu buluyor: Sınırın kalkmasının ardından geçen yıl Euroleague Final Four, bu yıl ise final oynadık. Yerli oyuncular için doğru bakış şu; Kim iyiyse o oynar. Yerli veya yabancı fark etmez. İyiysen sahada yer alırsın.
Konular Spor Haberleri