"Paramparça"da sular durulmuyor

Kadınların Erkan Petekkaya öfkesi dinmiyor. Ünlü oyuncu hakkında suç duyurusunda bulunan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, bir de internette imza kampanyası başlattı.

"Paramparça"da sular durulmuyor
Takvim'den Özge Gürcan'ın haberine göre güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya'nın kavgası bitti ama kadınların öfkesi dinmedi.

Petekkaya'nın 17 Mart'ta bir gazeteye verdiği röportajında Yeşilçay için kurduğu şu cümleler başına dert oldu: "Biz bu kadının yaptığı bütün pisliklere kadın olduğu için tamam mı diyelim? Gazetelerin üçüncü sayfaları yıllardır kocası evden çıktıktan sonra içeriye erkek alan kadınların cinayetleriyle dolu abla! Bunları mı söyleyelim? Söylemiyoruz çünkü bu çok hassas bir konu."

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, Petekkaya'nın açıklamalarının tüm kadınlara yönelik olduğunu belirterek; ünlü oyuncu hakkında 'hakaret' ve 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

BİR İTİRAF DA MAKYÖZDEN

Change.org sitesinden de harekete geçen kadınlar, "Erkan Petekkaya'ya Suç Duyurusuna Destek olun!" konulu bir imza kampanyası başlattı. Nurgül Yeşilçay'ın da imza attığı öğrenildi. Kampanyaya imza atan Ö.S. de Petekkaya için şöyle yazdı: "Paramparça dizisinde makyözdüm. Erkan Petekkaya'nın benim suratıma ağza alınmayacak küfür ve hakaretler etmesinden dolayı dayanamayıp işimi bırakmak zorunda kaldım."

Kadınlar, Erkan Petekkaya hakkında suç duyurusunda bulunmakla kalmadı bir de ünlü oyuncu için change.org sitesinden imza kampanyası başlattı.

"Paramparça"da sular durulmuyor