Nihat Doğan Enes Kanter'e ateş püskürdü!

Doğan, FETÖ’nün ABD’deki destekçisi Enes için açtı ağzını yumdu gözünü. Sanatçı, ‘Gülen’ soyadını alan basketbolcuya ‘Bunlar kucağa oturmuşlar, siyonizme hizmet ediyorlar’ dedi.

"Senin hocan soytarı.."
Takvim'de yer alan habere göre FETÖ'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği hain darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanlara inerek demokrasiye sahip çıkan Nihat Doğan, terörist Fetullah Gülen ile terör örgütünün destekçilerinden Enes (Kanter) Gülen'e ateş püskürdü.

'Söylemezsem Olmaz' adlı programda dün darbecilerle ilgili konuşan ünlü sanatçı, açtı ağzını yumdu gözünü… Doğan, babası Mehmet Kanter tarafından evlatlıktan reddedilen ve NBA'de forma giyen Enes (Kanter) Gülen ile Fetullah Gülen için "Gerizekalılar" dedi.

'PONPON KIZLARLA ALEMDE...'

Ünlü sanatçı sözlerine şöyle devam etti: "Senin hocan sahtekarın ta kendisidir. Pensilvanya'daki soytarı, şarlatan beddualarının kerametini göremeyince tanklarla Erdoğan'ı götürmeye çalıştı, yine de götüremedi. Enes Kanter, 70 milyon doları cebe indirip ponpon kızlarla alem yapıp sonra da 'Sahabeler direnin kardeşlerim' diyor. Bunlar kucağa oturmuşlar, siyonizme hizmet ediyorlar."

Nihat Doğan Enes Kanter'e ateş püskürdü!


FETÖ'ye programında nefret kusan Doğan, kalkışma gecesi arkadaşlarıyla 2 tankı ele geçirip emniyet güçlerine teslim etmiş ve vatanseverliğiyle herkesin takdirini kazanmıştı...
Konular Spor Haberleri