Yılmaz Vural: "Taraftara bile giderim"

Söz konusu Göztepe’nin Süper Lig’e çıkmasıysa her tür dialoğa girebileceğini söyleyen Vural, “Taraftar gruplarıyla da taktikleri paylaşabilirim. Sadece bize güvensinler” dedi.

"Taraftara bile giderim"
Yeni Asır'da yer alan habere göre Göztepe'nin başına geçen teknik direktör Yılmaz Vural kendine has üslubu ile ilginç açıklamalarını sürdürüyor. Tecrübeli teknik adam EURO 2016'da çeyrek finale yükselerek büyük bir başarı sağlayan İzlanda Milli Takımı'nın teknik adamları Heimir Hallgrimsson ve Lars Lagerback gibi gerekirse taraftarlarla maç taktiklerini paylaşabileceğini söyledi. Play-Off'a yükselmenin 50, Süper Lig'e çıkmanın 60'lı puanların üzerinde olacağını söyleyen Vural, "Biz kalan 9 maçı kazanacakmış gibi çalışalım ve niyet edelim önemli olan bu. 9 maçı kazanıp da çıkamazsak ne diyelim" dedi.

HERKES İSTİYOR

Her teknik adamın ilk yarıda 3-0 öne geçip maçı koparmayı isteyeceğini söyleyen Vural, "Ama 1. Lig'de böyle bir yapı yok. En alttaki takım ile üstteki takım arasında fark yok. O yüzden bazı maçlarda çok saldıran, bazı maçlarda da daha dikkatli olan bir Göztepe olacak. Taraftarımız özlem dolu, biliyorum. Herkes Spor Toto Süper Lig'e yeniden çıkmak istiyor. Gerekirse taraftar gruplarıyla bir araya gelerek taktiğimizi bile paylaşırım. Onlar tribünde sabretsinler, bize güvensinler" diye konuştu.

Göztepe'nin hücumda en iyi oyunculara sahip olduğunu ancak orta alanda topu tutma zaafı olduğunu dile getirdi. Yılmaz Vural, savunmacıların da daha dikkatli olmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

BURADA ORTAM SÜPER

31 yıllık teknik direktörlük hayatında en güzel ortamı Göztepe'de bulduğunu dile getiren Yılmaz Vural, sadece Göztepe için değil Türk futbolu için başkan Mehmet Sepil'in büyük şans olduğunu söyledi ve ekledi: "Camia ve Sepil Süper Lig'i hak ediyor."
Konular Spor Haberleri