"Volkan Konak'a silahlı saldırı" iddiası!

Ünlü şarkıcı Volkan Konak'ın Ataşehir'de sahne aldığı barda, "Sen vatan hainisin" diyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradığı iddia edildi. Volkan Konak konuya ilişkin açıklama yaptı.

"Volkan Konak'a silahlı saldırı" iddiası!
Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre İstanbul Ataşehir'deki bir barda sahne alan Volkan Konak'a silahlı saldırı düzenlendiği iddia edildi. Barda sevilen parçalarını seslendiren Volkan Konak'a isminin S.D. olduğu öğrenilen kişinin "Sen vatan hainisin" diyerek  silahını ateşlediği öne sürüldü. Bu sırada barda bir anda korku ve panik yaşandı.

VOLKAN KANAK'TAN İLK AÇIKLAMA: "BENİMLE İLGİSİ YOK"

Volkan Konak, "Sevgili dostlar benimle alakası yok. Alkollü yerlerde olur böyle şeyler. Benimle bir alakası yok. Haberim yok, burada biri havaya ateş etmiş, gitmiş ama benimle ilgisi yok. Yaş günüm var. Dostlarım ve arkadaşlarımla, bir sıkıntı yok. O cümle bana yakışmaz zaten. Ben çok detaylı duymadım. Dışarıda atmış" dedi.

KORUMALAR TARAFINDAN VURULARAK ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Konak saldırıyı yara almadan atlattı. Kurşun Konak'ın başının üstünden geçip tavana saplandı.

Silah sesinin ardından devreye giren bar korumaları tabancalarını ateşledi ve saldırganı sağ bacağından vurarak etkisiz hale getirdi.