1 aylık Yağmur Ece'nin büyük dramı!

Aydın’da yaşayan Semra G. (33), 1 aylık kızı Yağmur Ece’yi annesine bırakıp evden kaçtı. Babası Yunus İ. de kendisinden olmadığını ileri sürüp çocuğa sahip çıkmadı. Bebeğin sevgi evine yerleştirilmesini istemeyen anneanne, torununa sahip çıktı

1 aylık Yağmur Ece'nin büyük dramı!
Yeni Asır'dan Kazım Yörükce'nin haberine göre Aydın'ın Efeler ilçesi Ilıcabaşı Mahallesi'nde oturan Gülbeyaz G'nin kızı Semra G, bir yıl önce tanışıp sevdiği ve ailesinden kendisini isteyen Yunus İ. ile nikahsız şekilde aynı evde yaşamaya başladı. Geçen ay bir kız çocukları dünyaya gelen çift, aralarında çıkan tartışmadan dolayı ayrıldı.

ÇARŞIYA GİTTİ, DÖNMEDİ

Semra G, bebeği Yağmur Ece ile birlikte baba ocağına geri döndü. Bir ay bebeğine bakan anne Semra G, "Çarşıya gidiyorum" diyerek evden ayrıldıktan sonra bir daha dönmedi. Kızından bir haftadır haber alamayan Gülbeyaz G, Efeler Polis Merkezi'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu.

"ANNE ŞEFKATİNDEN YOKSUN"

Torununun anne şefkatinden yoksun büyümesini istemediğini belirten Gülbeyaz G, "Kızım evden ayrılalı 8 gün oldu. Kendisinden hiç haber alamadık. Kızım zihinsel engelli ve yüzde 70 engelli raporu var. Okuma yazması da olmadığından başına bir şey gelmesinden endişe ediyorum. Kızımın bir aylık bebeği bana kaldı. Torunuma ben bakıyorum, altını temizleyip hazır mama yediriyorum. Ancak bebek, anne sütü ve kokusu istiyor. Kızım eğer evden kaçtıysan bebeğinin hatırına geri dön. Torunum anne şefkatinden yoksun büyümesin" dedi.

SEVGİ EVİNE VERMEK İSTEMEDİ

Babasının da bebeği istemediğini belirten anneanne, "Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nden gelen yetkililer bebeği sevgi evine yerleştirilebileceğini söyledi. Ben bunu asla kabul edemeyeceğimi kendilerine belirttim. Hiçbir maddi gelirim yok. Ancak gerekirse kendim hiçbir şey yemem, yine de torunumu büyütürüm" diye konuştu. Gülbeyaz G, kızının bulunması için ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programına katılmak istediğini de ifade etti.

"BEBEĞİNİN HATIRINA GERİ DÖN!"

Kızından 8 gündür haber alamadıklarını anlatan Gülbeyaz G., "Kızım zihinsel engelli ve yüzde 70 engelli raporu var. Okuma yazması da yok. Başına bir şey gelmesinden endişe ediyorum. Kızım eğer evden kaçtıysan bebeğinin hatırına geri dön. Torunum anne şefkatinden yoksun büyümesin" diye konuştu.