10 yaşındaki Melek, saçlarını bağışladı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaşayan 10 yaşındaki Melek Karabağ, duyarlı davranışıyla büyüklerine örnek oldu. Melek, kestirdiği saçlarını kanserle mücadele eden çocuklara peruk yapılması için bağışladı.

10 yaşındaki Melek, saçlarını bağışladı!
Yeni Asır'dan Kazım Yörükce'nin haberine göre Kuşadası'nda kuaför Kenan Kaya'nın kanser nedeniyle saçları dökülen hastalara ücretsiz ve doğal saçtan peruk yaparak hediye ettiğini ve bu amaçla saç bağışı kabul ettiğini duyan 10 yaşındaki minik Melek, annesiyle birlikte kuaföre gelerek saçlarını kestirdi. Küçücük yüreği ile dev gibi bir bağış yapan Melek'in bu örnek davranışı çevresinden büyük takdir topladı.

GÜLE GÜLE KULLANSIN

Yaptığı bağışın ardından konuşan Minik Melek, "İnternette Kenan Kaya'nın kanser hastaları için ücretsiz peruk yaptığını gördüm. Benim yaşımdaki kardeşlerim de benim gibi mutlu olsun diye düşündüm. Anneme söyledim. Birlikte kuaföre gelerek 3 yıldır uzattığım saçlarımı kestirdim. Kesilen saçlarımdan Kenan abi peruk yapacak. Bu peruğu alan güle güle kullansın. Hasta olan kardeşlerime Allah şifa versin" diye konuştu.

MELEK'E TEŞEKKÜR

Melek'in örnek davranışı karşısında duygulandığını ve gururlandığını belirten Kenan Kaya, "Saçı dökülmüş hastalara moral desteği sağlamak amacıyla ücretsiz peruk hediye ediyorum. Şimdiye kadar 500'ün üzerinde hastaya peruk verdim. Benim hastalara sağladığım moral desteğinin bir etkisi daha ortaya çıktı. Topluma karşı yeni bir nesil yetişiyor. Melek bunun en güzel örneği. Bu davranışı beni çok duygulandırdı ve gururlandırdı. Ailesine ve Melek'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.