11 yıldır çözülemeyen cinayet!

2006’da kaybolduktan sonra cesetleri bulunan kuzenler Büşra Karabacak (10) ve Tuğçe Yıldırım’ın (10) ölümlerinin ardındaki sır perdesi hala aralanamadı. Büşra’nın annesi Hanife Karabacak “Çocuklarımızın katili bulunsun” dedi.

11 yıllık sır cinayet!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Balıkesir'in Savaştepe ilçesi Karacalar Mahallesi'nde, okula giderken kaybolduktan 44 gün sonra bir menfezde cesetleri bulunan ilkokul öğrencileri 10 yaşındaki Büşra Karabacak ve aynı yaştaki kuzeni Tuğçe Yıldırım'ın katil veya katilleri, aradan 11 yıl geçmesine rağmen bulunamadı.

Kaybolmalarının 11'inci yıldönümü nedeniyle lokma hayrı yapan ve çocukların mezarları başında dua eden yakınları, cinayeti kimin işlediğinin bulunup cezalandırılmasını, adaletin yerini bulmasını istedi.

ÜNİVERSİTEYE GİDECEKTİ

Hanife Karabacak, Büşra ve Tuğçe'nin yaşaması halinde şu anda üniversiteye gideceklerini belirtirken, "Ben adalet yerini bulsun istiyorum. Bu köyde adalet işlemiyor mu? Bizim çocuklarımızın katili bulunsun. Bir şeyler bilen, gören varsa söylesin, aradan 11 yıl geçti. Büşra yaşasaydı 20 yaşını bitirip, 21 yaşına girecekti. Onun arkadaşları üniversite ikinci sınıf öğrencisi. Keşke yaşasaydı da okumasaydı. Bizim yanımızda kalsaydı. Arkadaşlarını gördükçe Büşra'm aklıma geliyor. Evlat acısı çekmeyen bilmez" diyerek gözyaşlarına boğuldu.