14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA TECAVÜZ

Ağır travma geçiren ve psikolojik dengesi bozulan M.T. devlet korumasına alınırken, saldırganlar adliyeye sevkedildi.

14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA TECAVÜZ

Dün gece saat 01.00 sıralarında Neyzen Tevfik Caddesi'nde liman kıyısındaki Tepecik Çocuk Parkı'nda perişan vaziyette yerde yatan M.T.'nin polise verdiği ifadede anlattıkları, hayatındaki dramı gözler önüne serdi.


TEKNELERDE ON GÜN BOYUNCA TECAVÜZ ETMİŞLER
Ailesiyle birlikte Antalya'da yaşadığını, öz babasının 3 yıldır kendisine cinsel taciz ve tecavüzde bulunduğunu iddia eden M.T., bu durumdan kaçarak önce Aydın'a, ardından da Bodrum'a geldiğini anlattı. Bodrum'da teknede çalışan 24 yaşındaki M.A.K. ile 10 gün önce tanıştığını belirten M.T., şöyle devam etti:

“Babam başka bir kadınla yaşıyor. Evde, üvey annemle bir olup beni sürekli dövüyorlardı, fuhuş yapıp para kazanmamı istiyorlardı. Babam tecavüzlerini sıklaştırıp beni geneleve ve başka erkeklere satmak istediğini söyleyince kaçtım. Geldiğim Aydın'da onlardan şikayetçi oldum. Sonra da Bodrum'a gittim. Burada çalışıp para kazanmak istiyordum. M.A.K. ile barlar sokağında tanıştım. Beni teknesine götürüp çalıştıracağını ve para vereceğini söyledi. İlk gece alkol aldıktan sonra bana kamarada tecavüz etti, ardından kamaraya kilitleyip başka erkeklerin tecavüz etmesine izin verdi. Daha sonra tekneden beni sokağa attılar. Acıdan ve yorgunluktan ayağa kalmayacak durumdaydım.”

5 KİŞİ GÖZALTINDA, ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Polis, M.T.'nin ifadesinin ardından derhal Bodrum limanındaki teknelerde inceleme başlattı. Polisler, tecavüz ettikleri iddia edilen ve yaşları 20-35 arasında değişen M.A.K., Y.E.S., E.A., E.S. ve E.T.'yi gözaltına aldı. M.T.'nin bu kişileri teşhis etmesinin ardından, zanlılar adliyeye sevkedildi. 5 kişi, adliyeye gelişleri sırasında gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Bodrum Devlet Hastanesi'nde yapılan kontrollerde defalarca tecavüze uğradığı kesinleşen M.T. ise tedavisinin ardından, Muğla Sosyal Hizmetler Kurumu'na gönderilerek devlet tarafından kontrol altına alındı. M.T.'nin ailesiyle ilgili şikayeti üzerine de Aydın Emniyet Müdürlüğü'nün Antalya Emniyet Müdürlüğü ile bağlantı kurduğu ve bu soruşturmanın da ayrıca devam ettiği belirtildi.
 
Hürriyet