16 yaşındaki Dilek’i boğdu, bavula koydu!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da 16 yaşındaki Dilek İ., birlikte yaşadığı cezaevi firarisi sevgilisi Ahmet T. tarafından eşarpla boğularak öldürüldü.

16 yaşındaki Dilek’i boğdu, bavula koydu!
Vatan'dan Mehmet Ali Demir'in özel haberine göre Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’ndeki metruk bir binada gece 01.30’da meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti; Gaziantep’te yaşayan Deniz İ., geçen yıl Ahmet T.  ile gönül ilişkisi yaşamaya başladı. 29 ayrı suçtan sabıkası olan Ahmet T.’yle birlikte kaçan genç kız ailesinin suç duyurusunda bulunmasının ardından evine döndü. Deniz İ., bu süre içinde cezaevine giren sevgilisi cezaevinden kaçınca onunla birlikte kayıplara karıştı. Aile, Ahmet T. hakkında kızlarını alıkoyduğu ihbarında da bulundu. Ahmet T. de bu süreçte Deniz İ.’yi de alarak İstanbul’a akrabalarının yanına getirdi.

Beni kurtarın çığlığı

Sevgililer arasında önceki gün bilinmeyen bir nedenden tartışma yaşandı. İddialara göre Deniz İ., “Ahmet beni para karşılığı fuhuşa zorluyor gelin beni alın kurtarın” dedi.

Akrabalar eve gelerek genç kızı evden aldı. Akşam saatlerinde akrabasının evine gelen Ahmet T., sevgilisini ailesinin yanına göndereceğini söyleyerek evden çıkarttı. Deniz İ. ve Ahmet T. burada da tartışmaya devam etti. Tanıkların ifadelerine göre Ahmet T., sevgilisine “Senin için cezaevinden kaçtım sen gitmek istiyorsun” diyerek bağırmaya başladı. İkilinin sesi bir süre sonra kesildi. Şüphelenen Ahmet T. ‘nin akrabaları konuştukları yere gittiklerinde ise Deniz İ.’nin bavulunun binanın içinde olduğunu gördü.

Bavulu kontrol ettiklerinde ise Deniz İ.’nin cesediyle karşılaştılar. Olay yerine gelen polis Ahmet T.’yi gözaltına aldı.