2 cinayet 2 kadın kurban!..

Bursa’da Cihan Eren 6 yıllık eşini iki kızı evdeyken başından vurarak öldürdü. Aydın’da yalnız yaşayan Ayşe Ç. husumetli olduğu manav Zeki D. tarafından evinin önünde öldürüldü.

2 cinayet 2 kadın kurban!..
Sabah'tan Ersoy İşitmez'in haberine göre Bursa İnegöl'de Cihan Eren (36) tartıştığı 6 yıllık eşi Hatice Eren'i (23) silahla başından vurarak öldürdü. Çiftin arasındaki tartışma kavgaya dönüşünce Cihan Eren iki kızını yan odada bırakıp yatak odasında silahla eşini başından vurdu. Zanlı, cinayeti itiraf ederek teslim oldu. 'Dereye attım' dediği silah da kısa süre sonra bulundu.

Eren çiftinin 3 yaşındaki kızı Sıla ve 5 yaşındaki kızı Ela akrabalarına teslim edildi. Aydın Didim'in Fevzipaşa Mahallesi'nde ise manav Zeki D. (37) önceki gece evine gittiği Ayşe Ç. ile (55) kapının önünde tartıştı. İddiaya göre Zeki D. beraberinde getirdiği pompalı tüfekle Ayşe Ç.'ye ateş etti.

Yalnız yaşayan Ayşe Ç. tek el ateşle olay yerinde hayatını kaybetti. Yaya olarak kaçtığı belirlenen Zeki D. aranıyor. Zeki D.'nin Ayşe Ç. ile daha önce birkaç kez tartıştığı ve aralarında husumet bulunduğu öğrenildi.

Ayşe Ç.'nin cinayetten birkaç dakika önce 155 Polis İmdat'ı aradığı belirtildi.