3. sayfa haberlerinden çıkan senaryo!

Ayşen Batıgün, 3’üncü sayfa haberlerinden etkilenip senaryo yazdığını açıkladı. Ünlü oyuncu, “Uyuşturucudan ölen gençleri okudukça üzülüyorum. Bir baba-kızın dramını sinemaya aktaracağım” dedi.

3. sayfa haberlerinden çıkan senaryo!
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre son dö­ne­min par­la­yan yıl­dız­la­rın­dan Ay­şen Ba­tı­gün, oyun­cu­luk­ta­ki ba­şa­rı­sı­nı se­na­rist­lik­te ve yö­net­men­lik­te de gös­ter­mek is­ti­yor.

Genç oyun­cu, gü­nü­mü­zün ka­na­yan ya­ra­sı uyuş­tu­ru­cu ba­ğım­lı­lı­ğı­nı ko­nu edi­nen bir se­nar­yo yaz­dı­ğı­nı söy­le­di. Her gün oku­du­ğu 3’ün­cü say­fa ha­ber­le­rin­den çok et­ki­len­di­ği­ni be­lir­ten Ba­tı­gün, “U­yuş­tu­ru­cu­dan ölen genç­le­ri gör­dük­çe da­ya­na­ma­dım. Bu ko­nu­da eli­mi ta­şın al­tı­na koy­mam ge­rek­ti­ği­ni dü­şün­düm. Bir ba­ba-kı­zın dra­mı­nı yaz­ma­ya baş­la­dı­m” de­di.

BAŞROLDE FIRAT TANIŞ

Fil­min yö­net­men­li­ği­ni de yap­ma­yı çok is­te­di­ği­ni söy­le­yen Ay­şen Ba­tı­gün, “Ba­ba ro­lün­de Fı­ra­t Tanış’­ın kü­çük kı­zı ise Me­lis Mut­lu­ç’­un oy­na­ma­sı­nı çok is­te­rim. Fil­min adı ise ‘A­vus­tu­ral­ya Ba­ba­’ ola­ca­k” di­ye ko­nuş­tu. Genç oyun­cu fil­mi çek­mek için tek sı­kın­tı­sı­nın pa­ra ol­du­ğu­nu da vurguladı.