3 yıldır her yerde aranan suç makinesi yakalandı!

İstanbul Polisi, bir cinayet ve 7 uyuşturucu dosyasından 3 yıldır aranan "İdo" lakaplı İ.A.'yı gözaltına aldı. Şüphelinin adresine düzenlenen baskında yüklü miktarda uyuşturucu Kaleşnikof marka 1 silah ve susturucu takılı tabanca ele geçirildi.

3 yıldır her yerde aranan suç makinesi yakalandı!
Sözcü'den Habip Atam'ın haberine göre İstanbul Emniyeti’ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü, zehir taciri olan bir şüpheliyi belirledi. Şüphelinin yoğun olarak Fatih’teki 3 adreste kaldığını tespit eden ekipler harekete geçti. Adreslere düzenlenen baskında, İ.A. isimli şüpheli gözaltına alındı. 

Aramalarda ise, 33 kilo esrar,  33 bin adet ecstasy hap, 2 kilo 700 gram esrar, 150 gram kokain ile 1 Kaleşnikof marka silah, 1 pompalı tüfek ve susturucu takılı bir tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan İ.A., Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.  Şüphelinin incelemesinde, 3 yıl önce işlenen bir cinayet ve 7 ayrı uyuşturucu dosyasından arandığı ortaya çıktı.

“İdo” lakaplı şüphelinin karıştığı cinayet olayının 2014’de Fatih’te yaşandığı öğrenildi. İddiaya göre, 2 suç çetesi arasında yaşanan çatışmada Adem K. ve Medet Y. öldürüldü. 

İ.A.’nın Adem K.’nın öldürülmesi olayına karıştığı öğrenildi. Ayrıca 7 ayrı uyuşturucu dosyasından arandığı belirlenen İ.A., Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.