4 çocuk boğularak can verdi!

Hafta sonu 4 çocuk boğularak can verdi...

4 çocuk boğuldu!
Vatan'da yer alan habere göre arkadaşlarıyla Gaziantep’ten Nizip ilçesine gelen Cumali Başıaçık (11), Zeugma Antik Kenti yakınlarında Fırat Nehri’ne girdi. Başıaçık, bir süre sonra gözden kaybolunca, arkadaşları durumu jandarmaya bildirdi. Su altı arama ekipleri, Başıaçık’ın cesedini nehre girdiği bölgenin yakınlarında buldu.

10 yaşındaki Bilal Adana’da iki gün önce sulama kanalında akıntıya kapılarak kaybolan çocuğun cesedine ulaşıldı. Ekipler, kanalda yaptıkları arama sonucu olay yerinin yaklaşık 7 kilometre uzağındaki Havutlu Mahallesi yakınlarında çocuğun cesedine ulaştı. Ölen çocuğun Suriye uyruklu 10 yaşındaki Bilal Şıhıp olduğu belirlendi.

Mersin’in Erdemli ilçesi’nde de Emre Karaca (12) ile ağabeyi Selayi Karaca (23) piknik yapmak için Kayacı Vadisi Karasu mevkisine gitti. Burada bir süre sonra gezmeye çıkan Emre Karaca suya düştü.

Olayı gören ağabeyi de kardeşini kurtarmak için suya atladı. Kuvvetli akıntı ve girdapların oluştuğu kayalık bölgede iki kardeş suda kayboldu. Ekipler kardeşlerin cesedini buldu.