4 eşli Halit Tekin: 'Hedefim 50 çocuk'

Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’nde 4 eşi 32 çocuğu bulunan 54 yaşındaki Halit Tekin, çocuk sayısını 50’ye çıkarmak istediğini söyledi. Tekin eşlerinden biri ise ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çektiklerini ve yardım beklediklerini söyledi.

4 eşli Halit Tekin: 'Hedefim 50 çocuk'
Hürriyet'te yer alan habere göre ilk evliliğini 1982’de o tarihte 15, şimdi 47 yaşında olan Nihal Tekin ile yapan Halit Tekin, daha sonraları şimdi 41 yaşında olan Gül Şaşar ve Zekiye Koğu, ardından da şimdi 54 yaşında olan Fatma Budak’la nikahsız yaşamaya başladı. 4 eşinden toplam 32 çocuğu olan ancak biri 6 ay önce ölen Halit Tekin, ilk eşi Nihal’in 27 Ekim’de doğum yapmasıyla yine 32 çocuk sahibi oldu. Ailenin yeni üyesine ’Ahmet’ adını verdiğini belirten Halit Tekin, "Çocuklarımdan biri 6 ay önce öldü, halen 12’si erkek 32 çocuğum var. Onları çok seviyorum. Sağlığım el verirse, Allah kısmet ederse çocuk sayısını 50’ye çıkarmak istiyorum" dedi.

HER EŞE AYRI EV

İlk eşi Nihal’den 5, ikinci eşi Gül’den 14, üçüncü eşi Zekiye’den 5 ve dördüncü eşi Fatma’dan 8 çocuğu bulunan Halit Tekin, eşler arasında herhangi bir sorun yaşanmadığını ve her birisi için ayrı ev tuttuğunu söyledi. 5 çocuğunun evlendiğini ve bunlardan da 18 torun sahibi olduğunu belirten Tekin şunları anlattı:

"Yerel organizasyonlarda şarkı söyleyerek para kazanıyorum. Eş, çocuk ve gelinlerim ve torunlarımla birlikte toplam 60 kişilik bir aileyiz. Bir eve sığmadığımız için her aile ayrı bir evde yaşıyor. Hepimiz gül gibi geçinip gidiyoruz. Çocuklarımın isimlerini ezbere biliyorum, hepsini çok seviyorum. Onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Her fırsatta çocuklarımla beraber oluyorum."

KAYMAKAMLIKTAN YARDIM BEKLİYORLAR

Eşlerden Zekiye Tekin ise tüm aile fertlerinin huzur içerisinde yaşadığını, eşler ve çocuklar arasında da hiçbir sorun olmadığını belirterek, "Kalabalık nüfusa sahibiz. Ailenin ihtiyaçlarımızı karşılamakta zorlandığımız günler oluyor. Kış geldi. İhtiyaç sahiplerine kömür yardımı yapılıyor. Kaymakamlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndan yardım bekliyoruz" diye konuştu.

4 eşli Halit Tekin: 'Hedefim 50 çocuk'