61 yaşındaki adam torununa tacizden tutuklandı!

3 yaşındaki torununu taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan 61 yaşındaki İ.T., ailesinin şikayetini geri alması üzerine tahliye edildi. Sanığın eşi Ü.T., "Kocam beni aldattı, yaptıklarının bedelini ödetmek için iftira attım" dedi.

61 yaşındaki adam torununa tacizden tutuklandı!
Aldatan eşe ‘torun tacizi’ iftirası

Habertürk'te yer alan habere göre
Antalya’da 3 yaşındaki torununu taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan 61 yaşındaki İ.T.’nin yargılandığı dava, inanılmaz gerçeğin ortaya çıkmasıyla sona erdi. Kepez İlçesi’nde 25 Nisan’da karakola başvuran 31 yaşındaki F.G.O., babası İ.T.’nin, 3 yaşındaki kızını taciz ettiğini ileri sürerek şikâyetçi oldu. Anneanne Ü.T. de iddiayı doğrulayan ifadeler verince, İ.T. tutuklandı. ‘Cinsel istismar’ iddiasıyla 12 yıla kadar hapis talebiyle yargılanan İ.T., 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıktı. Sanığın kızı F.G.O. ve damadı B.O., şikâyetini geri aldı. Sanıktan şikâyetçi olmadığını söyleyen F.G.O., “Babam yıllarca bizi ihmal etti, canımızı yaktı. 60’ından sonra da evi terk etti. Bu durum annemin ağrına gitti. Biz de bu yolla cezalandırmak istedik” dedi.

Ü.T. de eşinin kendisini aldattığını iddia ederek intikam için iftira attığını söyleyerek “Çocuklarımla böyle bir olay düşündük. Suçu yok, ben iftira attım. Amacım yıllarca bana ve aileme çektirdiği acıların bedelini ödetmekti. Ancak torunlarını çok sever” deyince sanık tahliye edildi.