'Abilerden' Kaf-Kaf'a mesaj!..

Gökhan Ünal, Necati Ateş ve Engin Baytar, Karşıyaka’nın çıkışa geçeceğini iddia etti.

'Abilerden' Kaf-Kaf'a mesaj!..
Yeni Asır'dan Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre PTT 1. Lig'de şampiyonluk hedefiyle çıktıkları yolda beklenmedik sonuçlarla futbol camiasını şaşırtan Karşıyaka'da usta ayaklar Gökhan Ünal, Necati Ateş ve Engin Baytar, taraftarlara başarı sözü verdi. Tüm oyuncuların ilk kez burada biraraya geldiğini uyum sorununu artık ciddi anlamda aşmaya başladıklarını ve lig arasının yaraların sarılması anlamında çok iyi geleceğini belirten üçlü, "Biz takımın büyükleri olarak gerekli görüşmeleri oyuncularla yapıyoruz" dedi.

"Şanssızlıklar yaşadık"

Karabükspor maçını kazanıp seri galibiyetlerle çıkışa geçeceklerini söyleyen Gökhan, Necati ve Engin, "Alanyaspor önünde 1-0 geriden gelerek öne geçmeyi başardık ancak şanssız bir golle 3 puanı alamadık. Ama bu hep böyle sürmeyecek. Artık taraftar gücümüzü daha etkin kullanıp puanları 3'er 3'er almak istiyoruz" dediler.

Alanyaspor önünde 2 gol birden atarak eski günlerine dönüş sinyali veren Süper Lig'in eski gol kralı Gökhan Ünal'ın forma girmesi Balıkesirspor'da teknik direktörlüğünü de yapmış olan Kemal Özdeş'i fazlasıyla memnun ediyor. 
Konular Spor Haberleri