Ablasını boğdu, vicdanı el vermedi!

İstanbul Güngören'de evli ve iki çocuk sahibi ablası Hatice U.'yu (34) boğarak öldüren Bilal Takır, ilk kez hakim karşısına çıktı. Takır, cinayet sonrasında vicdanı el vermediği için polise teslim olduğunu söyledi.

Ablasını boğdu, vicdanı el vermedi!
Sabah Gazetesi'nden Osman Asiltürk'ün haberine göre olay, Güngören'de geçen yıl 28 Haziran'da yaşanmıştı. Hakkında "Kardeşi kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istenen Takır, Bakırköy 18'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde savunma yaptı. Takır, ablasıyla eniştesi Osman U.'yu aldattığı gerekçesiyle tartıştığını belirterek, "Sonunda sinir krizi geçirip ablamın boynunu sıkıp bıraktım. Aileme ve çocuklarına ne diyeceğimi bilemedim. Doğalgaz borusuna kendisini astığını söyledim. Bir kaç gün sonra vicdanım elvermeyince de polisi aradım" dedi.

ŞİKÂYETÇİ OLMADI

Hatice U.'nun eşi Osman U. ise, "Aldattığı için ayrılmaya karar verdim. Olay yerine gittiğimde yerde yatıyordu. Elini tuttum. Soğuktu. Sağlık görevlilerine 'Yalvarırım bir şeyler söyleyin' dedim. Onlar bir şey söylemeyince anladım. Şikayetçi değilim. Çünkü burada olmakta çok zorlanıyorum. Bu davanın hayatımda yer almasını istemiyorum" diye konuştu.