Açelya Akkoyun ve Gül Gölge'den açıklama!

Elif Gönlüm'ün 'yuvamdan uzak dur' dediği Gül Gölge'nin, 2003 yılında Açelya Akkoyun ile Civan Canova'nın evliliğinin de bitme nedeni olduğu iddia edildi.

Açelya Akkoyun ve Gül Gölge'den açıklama!
Hüriyet'te yer alan habere göre Akkoyun'un iddialarla ilgili olarak "Gül'ün Civan ile olduğuna dair dedikodular duydum. Civan'a sorduğumda bana 'Gül beni baştan çıkardı' diyerek beraberliklerini itiraf etti. Evliliğim aynı zamanda komşum olan Gül yüzünden bitti" dediği öne sürüldü.

Ünlü oyuncu çıkan haberleri Instagram'a yazdığı notla yalanladı.

Açelya Akkoyun sayfasında "Maalesef benim hiçbir zaman söylemediğim ve söylemeyeceğim yalan, yanlış haberler benim ağzımdan çıkmış gibi internet sayfalarında yayınlanıyormuş. Lütfen inanmayın. Tercihim hep işimi yapmak ve işimin gerektirdiği kadar magazin basınında yer almak oldu. Bunu yazanlardan ricam var; lütfen yanlış haber yapıp, oya gibi (elimden geldiği kadar) işlemeye çalıştığım kariyerimi başkaları üzerinden zedelemeye çalışmayın." notunu paylaştı.

YAZIK ONU DA KARIŞTIRMIŞLAR

Gül Gölge Saygı, bu sabah TV EM'de yayınlanan "Her Şeyi Konuşalım"da konuştu. Gül Gölge, "Bu zamana kadar hiç konuşmadım bundan sonra da konuşmayacağım. Olayı hukuk çözecek, ben gerekli davalarımı açtım.." dedi.

Açelya Akkoyun'un söylediği iddia edilen "Yuvamı Gül Gölge yıktı" sözlerine de sitem eden Gölge, "Yazık onu da karıştırmışlar çok temiz bir insan" dedi.