Açelya Akkoyun'un kilolarıyla savaşı!

Verdiği kilolarla dikkat çeken Açelya Akkoyun, formda kalmak için normal bir insandan 4 kat daha fazla enerji harcadığını söyledi. Akkoyun, “Halalarım da çok kilolu, genetiğimle savaşıyorum” dedi.

Açelya Akkoyun'un kilolarıyla savaşı!
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre ekranların sevilen oyuncularından Açelya Akkoyun, şu aralar formda görüntüsüyle dikkat çeken ünlü isimlerden.

Zayıf olmak yerine fit olmanın önemini vurgulayan ünlü oyuncu, “Hayatımdan sporu eksik etmiyorum.

HER GÜN 1 SAAT SPOR

Millet her sabah işe giderken ben de spora gidiyorum. Yürüyorum, koşuyorum ve pilates yapıyorum. Mutlaka her gün 1 saatimi spora ayırıyorum”
diye konuştu. Hemen kilo alabilen bir yapıya sahip olduğunu da ifade eden Açelya Akkoyun, “Fit kalabilmek için çok çaba harcıyorum.

Aslında genetiğimle savaşıyorum. Ailemde özellikle halalarım çok kilolu. Bu yüzden normal spor yapan insanlardan 4 kat fazla enerji harcıyorum”
şeklinde konuştu.

ÇİKOLATA YERİNE KAYISI YERİM

Yediğine içtiğine de çok dikkat ettiğini belirten Akkoyun, “Doğal ürünlerle beslenmeye dikkat ediyorum. Allah ne sunduysa, topraktan ne çıktıysa onu yiyorum.

EVİMİN KADINIYIM

Kutulanmış, paketlenmiş şeyleri tercih etmiyorum. Örneğin çikolata yerine kayısı yiyorum. Spordan sonra da yağ yakıcı özelliği olduğu için mutlaka bir greyfurt tüketirim”
dedi.

Ayrıca hem anne hem de evinin kadını olduğunu belirten oyuncu, “Eşimle ve çocuğumla ben ilgilenirim. Setten gelir gelmez yemeğimi de yaparım” dedi.