Acun Ilıcalı sarışın güzelle Miami turunda!

Geçtiğimiz yıl kasım ayında Şeyma Subaşı ile boşanan Acun Ilıcalı, sarışın bir güzelle Miami'de motora binerken objektiflere takıldı.

Acun Ilıcalı sarışın güzelle Miami turunda!
MedyaRadar'ın haberine göre Şeyma Subaşı'ndan geçtiğimiz aylarda boşanan ve adı Itır Esen ile anılan Acun Ilıcalı yeni sevgilisiyle yakalandı.

Miami'de tatil yapan Acun Ilıcalı sarışın bir güzelle motora binerken yakalandı. Acun Ilıcalı'nın yanındaki ismin kim olduğu ise merak konusu oldu.

20 YAŞINDA BİR BASKETBOLCU

İsminin Çağla olduğu iddia edilen kadının, 20 yaşında Yalova'da yaşayan bir basketbolcu olduğu iddia edildi.

"SARIŞIN AŞKI HİÇ BİTMEYECEK"

Konuyla ilgili sosyal medya kullanıcıları birçok yorumda bulundu. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Acun'un sarışın aşkı hiç bitmeyecek galiba." yorumunu yaptı. Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Şeyma Subaşı bölüm iki başlıyor. Çok benziyor Şeyma Subaşı'ya" yorumunu yaptı.

ITIR ESEN İLE ANILMIŞTI

Subaşı'dan boşandıktan sonra adı birkaç kişiyle anılan Acun Ilıcalı, Miss Turkey birincisi seçildikten sonra attığı tweet nedeniyle tacı geri alınan Itır Esen'le görüntülenmişti. Görüntülerden kısa süre sonra Esen'in Survivor Türkiye- Yunanistan'ın internet üzerinde yayınlanan programını sunmaya başlamıştı. Aşk iddiaları hakkında açıklama yapmayan Acun Ilıcalı'dan sürpriz bir hamle gelmişti. Ilıcalı, Itır Esen'i sosyal medya hesabı Instagram'dan takibe almıştı.