Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı için boğaza nazır ev satın aldı!

Televizyon ekranlarının ünlü ismi ve TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’na düğün hediyesi olarak boğaza nazır 56 milyon TL değerinde lüks bir ev satın aldı.

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı için boğaza nazır ev satın aldı!
Haberler.Com sitesinde yer alan habere göre Türkiye’nin en çok gündeme gelen çift Acun Ilıcalı ile güzel eşi Şeyma Subaşı, eylül ayında dünya evine girmeye hazırlanırken Acun’un düğün hediyesini şimdiden aldı. Ünlü yapımcı müstakbel eşine 56 milyon TL değerin ev satın aldı.

BOĞAZ MANZARALI EV SATIN ALDI

Eylül ayında Fransa’da dünya evine girecek olan ikili, düğün hazırlıkları için şimdiden büyük bir hazırlığa başladı. Düğün sonrası parti için mekan kapatan Acun Ilıcalı’nın jestleri bununla bitmedi. Ilıcalı şimdi de Subaşı için Kuruçeşme’de 56 milyon TL değerinde, boğaz manzaralı bir ev satın aldı. Şu sıralar Çeşme, Mikonos arasında mekik dokuyan Subaşı’nın evlendikten sonra bu evde ikamet edeceği düşünülüyor.

DOĞUM HEDİYESİ OLARAK DÜKKAN ALMIŞTI

Acun Ilıcalı daha önce de kızları Melisa’nın doğumunda sevgilisi Şeyma Subaşı’na doğum hediyesi olarak Nişantaşı’nda bir dükkan satın almıştı. Subaşı burayı bir butik haline getirmiş ancak işleri tutmayınca dükkanı kapatmıştı.