Acun Ilıcalı'dan Şeyma'ya destek

Fashion Week Moda etkinlikleri Şeyma Subaşı'nın ''Sonbahar Melankolisi'' adını verdiği kreasyonunu tanıttığı özel defilesiyle son buldu.

Acun Ilıcalı'dan Şeyma'ya destek
Acun'dan kızınının annesine destek

Güneş'in haberine göre
Fashion Week Moda etkinlikleri Şeyma Subaşı'nın ''Sonbahar Melankolisi'' adını verdiği kreasyonunu tanıttığı özel defilesiyle son buldu. Antrepo 3'te gerçekleştirilen defileyı İdil Fırat, Aslıhan Doğan, Derya Şensoy, Murat Boz gibi ünlü simaların yanı sıra Subaşı'nın kızı Melisa'nın babası Acun Ilıcalı da en ön sıradan izledi.  Defileden yaklaşık yarım saat önce etkinlik alanına gelen Ilıcalı, Subaşı'yı uzun uzun alkışladı ve daha sonra kuliste tebrik ettikten sonra menajer Ekrem Okumuş'la etkinlik alanından ayrıldı.

En özel parça Burcu'dan

Kreasyonunun en özel parçasını 39 yaşındaki ünlü sunucu Burcu Esmersoy sundu. Subaşı defile sonunda Esmersoy'la podyumda seyircileri selamladı. Geceye Acun Ilıcalı ile birlikte katılan Esmersoy'un eski sevgilisi Esat Yontuç, defile sonrasında apar topar üzerini değiştirerek Galatasaray formasını üzerine geçirdi ve derbiyi izlemek için son sürat çıktı. Defile alanına lüks aracıyla gelen Murat Boz ise şalvarıyla ilgi odağı oldu. İçerde yaz aylarında adının aşk dedikodularına karıştığı Aslıhan Doğan'la karşılaşan Boz için çıkışta yağmur yağdığı için valeler seferber oldu.

Acun Ilıcalı'dan Şeyma'ya destek

Arda'lı sorulara yanıt

Defileyi takip edenler arasında yer alan İdil Fırat, Arda Turan'la aşk dedikodularına ''Merci canlarım'' sözleri ile karşılık verdi. 

Acun Ilıcalı'dan Şeyma'ya destek - Resim : 2