Acun Ilıcalı'nın eleştiriye tahammülü yok!

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Survivor reyting eleştirilerine dönüş yaptı. Cengiz Semercioğlu, Survivor All Star'ın reytinglerde birinci olmasını eleştirdi, Acun Ilıcalı'nın yanıtı gecikmedi.

Acun Ilıcalı'nın eleştiriye tahammülü yok!
Vatan'da yer alan habere göre Acun Ilıcalı, ünlü köşe yazarına yanıtı sosyal verdi. Cengiz Semercioğlu, seçim günü yayınlanan Survivor'ın reytinglerde birinci gelmesini eleştiri getirdi. "Survivor denen, haftanın her günü bıkmadan usanmadan yayınlanan kabak tadı vermiş yarışma, reytinglerde bütün kategorilerde 1 numara çıkıyor!" diyen Semercioğlu reyting deneklerinin değişmesi gerektiğini savundu.

"Bu reyting sistemine bakılırsa Turabi'nin saçmalıklarını merak edenler, ülkenin kaderini merak edenlerden daha çok!" diye yakınan Cengiz Semercioğlu'na Acun Ilıcalı Twitter sayfasından cevap verdi.

ACUN ILICALI: 'BİR KÖŞE YAZARI KENDİNİ TUTAMAMIŞ'

Twitter hesabından eleştirilere yanıt veren Acun Ilıcalı; "Bir köşe yazarı yine kendisini tutamamış. Kendisine bir hatırlatma: Survivor'un 5 senedir neredeyse her bölümü, her denek grubunda 1. oluyor. Hem de ölçümdeki izleyiciler bir çok kez değiştiği halde. Bu başarıdır. Denekleri aşağılamak, izleyiciyi küçümsemek, başarımızı gölgelemez. Ayrıca, sosyal medya reytinglerini de takip etse keşke. Orada da Survivor hemen her gün birinci." dedi.