Adana'da bir eve silahlı saldırı!...

Adana'nın Kozan ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti.

Adana'da bir eve silahlı saldırı!...
Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Çokak Mahallesi'nde Hüseyin Doğan'a ait eve gelen henüz  kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi.

Olayda Hüseyin Doğan'ın (43) yanı sıra 8 yaşındaki oğlu Hakkı ve  kardeşi Mehmet Doğan (38) ile Doğan kardeşlerin dini nikahlı eşleri Ayşe Ayrancı  ve Fatma Yavuz hayatını kaybetti.

Saldırıdan kurtulan bir kişinin mahalle sakinlerine durumu bildirmesi  üzerine Jandarmaya haber verildi.

Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin incelemesi sürüyor.

Evin mahallenin yaklaşık 600 metre dışında olduğu, iki kardeşin  birbirine yakın evlerde yaşadığı ve saldırı sırasında bir arada oldukları  öğrenildi.

SALDIRGAN YAKALANDI

Alınan bilgiye göre, jandarma ekipleri, Çokak Mahallesi'nde Hüseyin  Doğan'a ait eve düzenlenen ve 5 kişinin öldüğü saldırıyla ilgili soruşturma  kapsamında görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. İfadeler doğrultusunda  çalışmalarını sürdüren ekipler, saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürülen İbrahim  A'nın cep telefonu sinyallerini takibe aldı.

Ekipler, şüphelinin Kozan Organize Sanayi Bölgesi'nde olduğu bilgisi  üzerine düzenledikleri operasyonla İbrahim A'yı üzerindeki kanlı gömlekle  yakaladı. Operasyonda, zanlının olay sırasında kullandığı değerlendirilen bir  pompalı tüfek ve iki tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlının, işlemlerinin ardından jandarma ekiplerine  teslim edileceği belirtildi.

SALDIRIDAN PENCEREDEN ATLAYARAK KURTULMUŞ

Bir kişinin saldırıdan son anda evin arka odasındaki pencereden kaçarak kurtulduğu ortaya çıktı.

Saldırı esnasında evde bulunan G.T. (19) silah seslerini duyunca arka odaya kaçtı. Odanın penceresinden dışarı çıkan G.T, durumu jandarmaya bildirdi. G.T'nin, ekipler olay yerine ulaşana kadar güvenli bir yerde saklandığı öğrenildi.

Kozan ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda, iki kardeş ve dini nikahlı eşleri ile 8 yaşındaki bir çocuk yaşamını yitirmişti.