Drake, Adele’in rekorunu kırdı!

Müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden Billboard Müzik Ödülleri geçtiğimiz gece sahiplerini buldu. Geceden 13 ödülle ayrılan Drake, daha önce 12 ödül alan Adele’in rekorunu kırdı.

Adele’in rekorunu kırdı!
Vatan'da yer alan habere göre 2017 Billboard Müzik Ödülleri, önceki gece Las Vegas’ta sahiplerini buldu. Ünlü yıldızların sahne şovlarıyla renklenen töreni, Ludacris ve Vanessa Hudgens sundu. En İyi Sanatçı, En İyi Albüm, En İyi Single, En İyi Rap Albümü gibi birçok kategoride ödülün verildiği gecede Miley Cyrus yeni single’ı Malibu’yu ilk kez seslendirdi. Cyrus, şarkısını seslendirirken göz yaşlarına hakim olamadı. Nicki Minaj ise David Guetta ile yaptığı performansta adeta nefesleri kesti.

Celine Dion ise yıllara meydan okuyarak muhteşem bir gösteriye imza attı. Kostümü ile bir kuğuyu andıran Dion, kendisine Oscar ödülünü getiren Titanic’in tema şarkısı My Heart Will Go On’u seslendirdi. Billboard töreninde şovlar kadar kırmızı halı şıklığı da dikkat çekti. İlginç tasarımların dışında, her zamanki gibi dekolte ve transparanlık öne çıktı. Rita Ora, giydiği transparan etekle dikkat çekti.

Drake, Adele’in rekorunu kırdı!

71 yaşındaki Cher’in ise sahne performansı gecenin en çok konuşulan olayı oldu. Gwen Stefani, Cher’i sahneye davet ederken kendisinin rol modeli olduğunu söyledi. İkon sanatçı ödülünü alan Cher, gece için iki farklı kostüm tercih etmişti. Tamamen transparan ve vücudunu açıkta bırakan metalik kıyafeti ve daha önce de giydiği yine siyah transparan mayosu ile göz kamaştırdı.
Konular Müzik