Adem Ljajic’te yırtık şoku!

Sakatlığı nedeniyle Sırbistan Milli Takımı kadrosundan çıkarılan Adem Ljajic'in, sağ kasık adductor kasında yırtık tespit edildi.

Adem Ljajic’te yırtık şoku!
Sabah Gazetesi'nin haberine göre Beşiktaş'ın 10 numarası Adem Ljajic, sağ bacak kaslarındaki sakatlığı nedeniyle Sırbistan'ın Karadağ ve Romanya ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi maçlarının kadrosundan çıkarılmıştı. Yıldız futbolcunun ülkesinde yapılan kontrolünde sağ kasık adductor kasında yırtık tespit edildi. Ljajic'in ne zaman sahalara döneceği ise pazartesi günü İstanbul'a geldikten sonra belli olacak.

BU KEZ MİLLİ ARAYA HAZIRLIK MAÇI ALINMADI

Öte yandan diğer milli araların aksine Beşiktaş'ın bu kez hazırlık maçı oynamayacağı açıklandı. Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarına dün başlayan siyahbeyazlılarda, Şenol Güneş'in Göztepe maçına kadar talebelerine taktiksel yükleme ve şut ağırlıklı antrenmanlar yaptıracağı ayrıca siyah-beyazlı futbolculara bireysel gelişim programı uygulanacağı ifade edildi.

DOKUZUNCU SAKATLIĞI

Adem Ljajic, futbol kariyeri boyunca toplamda dokuz kez sakatlandı. Sırp yıldız, daha önceki sekiz sakatlığında 113 gün yeşil sahalardan uzak kaldı.
Konular Spor Haberleri