Adnan Oktar, cezaevinden Cübbeli Hoca'ya taş attı!

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Adnan Oktar'ın kendisine gönderdiği mektubu köşesine taşıdı.

Adnan Oktar, cezaevinden Cübbeli Hoca'ya taş attı!
MedyaRadar'ın haberine göre Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "Adnan Hoca’nın masonluğu ve kediciklerin örtünmesi" başlığıyla yayımlanan yazısında Adnan Oktar'ın gündemden düştüğünü ama ilgi alanından çıkmadığını söyledi.

Oktar'ın kendisine birtakım açıklamalar gönderdiğini belirten Selvi, şunları kaydetti:

'MÜZİĞİN, DANSIN MERAKLISI DEĞİLİM'

Her defasında dekolte kıyafetli ‘kedicik’leriyle TV ekranında yaptığı dansları gündeme getiriyor. Ben ısrarla Peygamberimizin ya da hangi İslam âliminin hayatında böyle bir şey olduğunu soruyorum. Kimsenin dans etmesiyle ya da eğlenmesiyle bir sorunum yok. Ama dini bir cemaatin lideri iddiasında olan bir şahsın bu sorulara tatmin edici cevap vermesi gerekiyor. Adnan Oktar “Müziğin, dansın, eğlencenin meraklısı değilim” diyor. Diskolardaki, pub’lardaki, plajlardaki insanlara yaklaşmak için dans, müzik ve eğlenceyi tercih ettiklerini söylüyor.

'CÜBBELİ AHMET GİBİ BİR GÖRÜNÜMLE...'

Bu arada Cübbeli Ahmet’e de bir taş atıyor. 'Cübbeli Ahmet gibi bir görünümle tebliğ mümkün değil' diyor. Cübbeli Ahmet, Ahmet Hakan’la girdiği“öpüşme” polemiğine ara verip bir cevap verirse sevinirim.

TESETTÜRÜ 'BİKİNİ BÖLGESİ' OLARAK TANIMLIYOR

Adnan Oktar’ın tesettürü “bikini bölgesi” olarak tarif ettiğini aktarmıştım. Zaten ‘kedicik’lerin kıyafeti de bu tarifi doğruluyordu. Mektubunda bu konuya geniş yer ayırmış. “Kuran-ı Kerim’de başörtüsü diye bir şey yoktur, çarşaf vardır” diyor. Madem Kuran-ı Kerim’de çarşaf deniliyor, o zaman ‘kedicik’leri niye çarşafa sokmuyorsun?

HÜRRİYET GAZETESİ'NDEN ABDÜLKADİR SELVİ'NİN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...