Adnan Oktar yine aynı palavralara başvurdu!

Adnan Oktar, ilk açık görüşünde kardeşi ve yeğeniyle bir araya geldi. 1986’da mehdi olduğunu iddia edip aylarca akıl hastanesinde yattıktan sonra serbest kalan Oktar, yine başa sardı. Mehdiliğini ilan edip, İsrail ve masonların kendisine tabi olduğunu söyledi.

Adnan Oktar yine aynı palavralara başvurdu!
Yeni Şafak Gazetesi'nin haberine göre kamuoyunda ‘Adnan Hoca’ olarak bilinen suç örgütü elebaşı Adnan Oktar’ın, şimdiye kadar atanan 7 avukatı beğenmeyerek reddettiği ortaya çıktı. Şu an dosyasına 8’inci avukatın baktığı Adnan Oktar’a sorgusunda 353 soru yöneltildi. TRT Haber’e göre; ilk açık görüşünde kardeşi ve yeğeniyle bir araya gelen Oktar’ın, İsrail ile ilişkilerinden ABD ile Türkiye arasındaki gerilime ve cinsel istismar konularına kadar kendisiyle ilgili iddialar hakkında açıklama yaptığı öğrenildi.

TÜRKİYE’Yİ O SEVDİRMİŞ

Kimsenin olmadığı alanda gerçekleşen görüşmede Adnan Oktar, İsrail’le olan yakın ilişkileri hakkında şunları söyledi: “İsrail’den çantalar dolusu altın ve para geliyor deniyor. Misafir ettiğimiz hahamların uçak biletlerini bile biz alıyoruz. Eğer Türkiye’yi İsrail’e sevdirmeseydik, ABD 24 Haziran’dan sonra Ermeni Soykırımı’nı tanıyacaktı. Biz sempati kanallarını kullandık, İsrail’in güçlü bir devlet olduğunu kabul etmek gerek.”

SKANDAL BENZETME!


İsrail’le gerilimin “İngiliz derin devletinin oyunu” olduğunu iddia eden Oktar, “İsrail’le ilgili Kur’an-ı Kerim’de ‘Yakın, öldürün, düşman olun’ diye bir emir yok” dedi. Hakkındaki iddiaları yorumlayan Oktar, “Hz. Muhammed’le ilgili de Ukaz panayırında lehte ve aleyhte sözler sarfeden şairler vardı. Bu haberler sayesinde herkes Adnan Oktar’ı tanımaya çalışıyor” dedi.

MEHDİLİĞİNİ İLAN ETTİ

İsrail’in kendisinin Mehdi olduğuna inandığını belirten Adnan Oktar, “Bir Mehdi, Mesih inançları var. İsrail, benim Tevrat’ta geçen Moşiyah olduğumu düşünüyor” dedi. Oktar, kendisinin Masonların da beklediği kişi olduğunu iddia ederek, “Masonlar da beklenen kişi Adon diyor. Bu yüzden biz sana tabiyiz dedi masonlar” şeklinde konuştu.

İslam’ı kullanıyor

Adnan Oktar, niçin dekolteli kadınlarla program yaptığıyla ilgili olarak “İslam’ın sevimli yüzünü anlatmaya çalışıyoruz” şeklinde skandal bir yorumda bulundu. Oktar, “Biz Konya’ya tebliğ yapmıyoruz, Miami’deki, sahildeki, diskodaki, kulüpteki kişilere yani dünyanın her kesimine tebliğ yaparak, İslam’ı sevdirmeye, onun sevimli yüzünü anlatmaya çalışıyoruz” diyerek İslam’ı kendine alet etmeyi sürdürdü.

Cezaevine alıştı

Adnan Oktar, 3 kişilik koğuşta tek başına kalıyor. Sabahları kahvaltıdan sonra spor yapıyor. Kendisine 3 öğün yemek veriliyor. Cezaevi yönetiminin belirlediği gün ve saatlerde banyosunu yapıyor. Aylık 1200, haftalık 300 lira harcamasına izin veriliyor. Son olarak 500 lira yatırılan hesabında şu an 4 bin 70 lira var.