Adriana ile Metin'in sadakat karmaşası!

Adriana Lima'nın eski sevgilisiyle buluşmasını Metin Ha- ra 'sadakat arayan köpek alsın' şeklinde yorumladı. Ünlü mo- del de, 'Metin'i seviyorum ona sadakatle bağlıyım' dedi.

Adriana ile Metin'in sadakat karmaşası!
Güneş'te yer alan habere göre Türk yazar Metin Hara ile aşk yaşayarak herkesi şaşırtan Adriana Lima, New York'taki evinde eski sevgilisi tenisçi Miltiadis Kastanis'i ağırlamıştı. Metin Hara'yı aldattığı şeklinde çıkan haberler üzerine Hara 'İstediğiyle görüşebilir. Sadakat arayan köpek alsın' şeklinde açıklama yapmıştı.

Adriana ile Metin'in sadakat karmaşası!

Bu haberler üzerine Adriana Lima sessizliğini bozarak sosyal medyada aşkını ilan etti.

Ünlü model paylaşımında şu satırlara yer verdi: “Bugün Instagram’ı gerçeğin bir platformu olarak kullanmak için buraya geldim. Yukarıda yazılan Türkçe ifadeleri anlamasam da benim ve sadakatle bağlı olduğum ‘aşkım Metin’ hakkında söylentiler dolaşıyor. Evet ‘aşkım Metin’ diyorum. Diğer gördüğünüz adam ise gay arkadaşım Miltiadis Kastanis. Evet ‘gay arkadaşım' dedim ve ailemin bir parçası.

ÖZEL HAYATINA SAYGI İSTEDİ

Türkiye’ye aşık olma nedenim ise bu ülkeden ve insanlarından hissettiğim büyük sevgi. Bu nedenle benim ve Metin’in özel hayatına saygı gösterin. Benim ve onun birlikte, mutlu olduğumuz gerçeğini kabul edin. Bu ülkeye olan sevgime gelirsek, değişmedi. Anlayışınız için teşekkür ediyorum. Tüm kalbimle sizi seviyorum, geri dönmek için sabırsızlanıyorum.”