Adriana Lima'dan Metin Hara'ya son darbe!

Adriana Lima, geçtiğimiz ay ayrıldığı Metin Hara’yı maziye gömdü. Ayrılıktan hemen sonra ünlü yazarı Instagram’da takipten çıkaran Brezilyalı model, önceki gün de Hara’yla paylaştığı son fotoğrafını profilinden sildi.

Adriana Lima'dan Metin Hara'ya son darbe!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Brezilyalı model Adriana Lima'dan Metin Hara'ya son darbe… Temmuz 2017'de başlayan aşklarıyla tüm dünyanın gündemine oturan ikilinin ilişkisi, geçtiğimiz ay bitmişti. Ayrılık sinyalini sosyal medyada kadın-erkek ilişkileriyle ilgili manidar mesajlar paylaşarak veren Victoria's Secret eski meleği, Hara'yı da Instagram'dan çıkarmıştı.

YALANLADI AMA...

Bununla da kalmayan seksi model, Türk sevgilisiyle olan birçok fotoğrafını da sildi. Hara ise ayrılık iddiasını "18 Aralık'ta ABD'ye gidiyorum" diye yalanlamış; ancak Lima'nın telefonunu değiştirdiği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

HARA KIYAMADI...

Güzel modele evlenme teklif edeceği iddia edilen Hara'nın barışma girişimleri, Lima'nın ünlü yazarla görüşmek istememesi nedeniyle suya düştü. Lima, önceki gün de Metin Hara'ya son vuruşunu yaptı.

Brezilyalı model, Instagram profilinde kalan Metin Hara'yla çekilmiş son karesini de sildi. 37 yaşındaki Lima'nın Haziran 2017'de yaptığı paylaşımı silmesi, "Adriana, Metin'i hayatından tamamen çıkardı" dedirtti.

Ünlü yazar ise aşk fotoğraflarını silmeye kıyamadı...