Adliye çalışanlarından Afra’ya yardım eli uzandı!

Aydın'da meme kanseri tedavisi gören annesinin hastaneden taburcu olduğu gün lösemi (kan kanseri) olduğunu öğrenen üniversitesi öğrencisi Afra Rabia Demirel (22) için yardım kampanyası başlatıldı.

Afra'yı yalnız bırakmadılar
Yeni Asır'da yer alan habere göre Aydın Adliyesi çalışanları tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde maddi destek için para toplanacak. Afra Rabia Demirel için düzenlenen kampanyayla adliye duvarına asılan yazıda "Adliyemiz personeli, 2'nci Sulh Hukuk katibi Beylühan Demirel, kanser tedavisi görüyor. Aynı zamanda kızı Afra Demirel de lösemiye yakalandı. Buna istinaden adliye çalışanları olarak maddi yardım çalışması başlatılmış olup tüm çalışanlarımıza duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

Donör olmak isteyenler numune verecek

Demirel için düzenlenen etkinlikte gönüllü donör olmak isteyenler numune verecek, kan vermek isteyen vatandaşlar da bağışta bulunabilecek.

Numune vermek ve kan bağışı için düzenlenecek olan etkinlik, Kızılay görevlilerinin katılımıyla Aydın Adliye yemekhanesinde bugün saat 14.00'da başlayacak.

İlik nakli bekleyen Demirel, lösemili hastalar için 'Her şey güzel olacak' sloganıyla 'Umut ol kan ver' kampanyası başlatmıştı. Ayrıca, AK Parti Aydın Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Enes Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, lösemi hastası Afra Rabia Demirel'e 21 Kasım'da doğum günü sürprizi yaparak hastane bahçesinde 'İyi ki doğdun Afra' pankartı açmıştı.