Ahmet Ağaoğlu: "Dallas’tan Çin’e kadar borç takmışlar"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Bir transfer yasağını kaldırdık ama yenisi gelebilir. Bunun nereye gittiğini herkes biliyor. Allah korusun puan silme veya düşürmeye kadar yolu var” dedi.

Ağaoğlu: "Dallas’tan Çin’e kadar borç takmışlar"
Sabah'ın haberine göre A Spor'da yayınlanan 'Yaşasın Hafta Sonu' programına konuk olan Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Milan, San Lorenzo, Akhisar ve daha birçok kulüp bize ihtar yolladı. Dallas'tan Çin'e kadar borç takılmış. 15 Mayıs'a kadar ödememiz gereken para 130 milyon TL. Sonra biz yardım kampanyası başlatınca prestij kaybından bahsediliyor. Ben kimseye hayal satmıyorum.

Bir transfer yasağını kaldırdık ama yenileri gelebilir. Allah korusun puan silme veya küme düşmeye kadar yolu var.

Gün itibarıyla kulübün borcu 913 milyon TL, futbolcuların yıllık maliyeti 180 milyon TL, yıllık faiz ve kur farkı gideri 90 milyon TL, ayrıca kulüp giderleri 20 milyon TL. Diğer bir tabirle kulübün günlük 750-800 bin TL gideri var. Kulübümüz her yıl 170 milyon TL açık veriyor.

Yusuf ve Abdülkadir'i kesinlikle satmayacağız. Ancak Okay'ın özel bir durumu var. Yapılan anlaşma gereği 7.5 milyon dolar getirildiği zaman serbest kalabiliyor."
Konular Spor Haberleri