Ağırman: "Partiyi ağabey ve ablalar yönetiyor"

Genel seçimler sonrası partisinin başarısızlığına sitem ederek Twitter'da Kılıçdaroğlu'nu eleştiren 27. Dönem CHP milletvekili aday adayı Özlem Ağırman, kesin ihraç istemiyle disipline verildikten sonra partiden ihraç edildi.

Ağırman: "Partiyi ağabey ve ablalar yönetiyor"
Sabah Gazetesi'nden Erhan Öztürk'ün haberine göre CHP'nin geldiği noktayı anlayamadığını belirten Ağırman, yaptığı yazılı açıklamada ise muhalifleri partiden "bazı üst kadro ağabeyleri, ablalarının" uzaklaştırdığını ileri sürdü.

İstanbul İl Disiplin Kurulu'nun partiden ihraç yönünde verdiği kararı kınadığını belirten Ağırman, "Hukuksuz yönetimin ve bazı üst kadro ağabeyleri, ablalarının müdahalesiyle oluşturulduğu anlaşılan kararı şiddetle reddediyorum. CHP'de meşru olan bizleriz. İşgalci olan ise sizsiniz. Yıllardır üzerinden nemalandığınız, emeklerini kullanarak zaferi çok gördüğünüz parti örgütü ve tabanı tükeniyor. Aldığınız kararlar meşru değil" dedi.

9 SEÇİM KAYBETMİŞ...

CHP'li Tuzla eski ilçe başkanı olan eşi Tekin Ağırman'ı 2015'te silahlı saldırıda kaybeden Ağırman, seçim sonrası yaptığı sosyal medya paylaşımında ise Kılıçdaroğlu hakkında, "CHP'ye yakışmıyorsunuz artık, o kadar lakaytsınız ki insanlar sizi görmek, dinlemek, duymak istemiyor" ifadelerine yer vermişti.

Hakkında soruşturma başlatılıldıktan sonra yaptığı paylaşımda ise "Soruşturma için oturacağım sandalyeyi, 9 seçim kaybetmiş, muhalefeti ana güç olmaktan çıkarmış bir ekibi halk adına, CHP üyeleri ve delegeleri adına mahkum edeceğim" diyerek sert sözlerle eleştirmişti.