Ahmet Ağaoğlu: "Sadece bize güvenin"

Başkan Ağaoğlu: “Gerçekleri anlatarak yolumuza devam etmek zorundayız. Ama bunları yaparken ne sportif anlamda yarıştan kopacağız ne de idari anlamda. Sizden sadece şunu istiyorum, bize güvenin.”

Ahmet Ağaoğlu: "Sadece bize güvenin"

Bordo-Mavili kulübün Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor Dergisi’ndeki yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Bizler boş vaatlerle, yalanlarla camiamızı kandırmak yerine ‘gerçekleri’ anlatarak yolumuza devam etmek zorundayız ama bunları yaparken ne sportif anlamda yarıştan kopacağız ne de idari anlamda kurumsallığımızdan ödün vereceğiz. Sizden sadece şunu istiyorum, bize güvenin. Hem takım olarak hem de idari anlamda çok ciddi atılımlara ihtiyacımız var. Özellikle son dönemlerde yapılan yanlışlıklar kulübümüzü inanılmaz büyük bir ekonomik çıkmazın içine sürükledi.

ARTIK DENİZ BİTTİ

Deyim yerinde ise artık ‘deniz’ bitti. Şimdi buradan yeniden ‘şahlanışa’ geçme sürecimiz elbette kolay olmayacak. Şike olayı gelecek ay 7. senesini dolduracak. Bizler hakkımızı alabilmek için hukuki anlamda verdiğimiz mücadeleyi akıllıca yürütmek zorundayız. Kulübümüzün kenetlenerek yola devam etmesi gerektiğine inanıyorum. Camia olarak birlikte ilerlemeliyiz."

5 GENÇ KAMPA

Akşam'ın haberine göre Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapılacak kamp kadrosuna ‘Cafer Tosun, Sefa Akgün, Kerem Baykuş, Ayberk Kardaş, Ahmet Hakan Sevinç’ gibi altyapıdan yetişen genç oyuncuları da dahil edecek. Ünal Karaman, bu isimlerden bazılarını A Takım kadrosuna alabilir.

Konular Spor Haberleri