Ajda Pekkan 'altın su' uygulamasına başvurdu

Süperstar Ajda Pekkan, genç kalmak için Hollywood starlarının izinden gitti. 73 yaşındaki sanatçı, ABD’li oyuncular Angelina Jolie ve Demi Moore gibi cildini ‘Altın Su’ uygulamasıyla gençleştirip yıllara meydan okumaya devam etti.

Ajda Pekkan 'altın su' uygulamasına başvurdu
Takvim Gazetesi'nin özel haberine göre pop müziğin Süperstar'ı Ajda Pekkan, yıllara meydan okumak için her yolu deniyor. Bugüne kadar burnundan dudaklarına, diz kapaklarından karın ve yüz bölgesine kadar vücudunun pek çok yerine sayısız estetik operasyon yaptıran Pekkan, şimdi de Hollywood yıldızlarının izinden gitti. Estetik kraliçesi olan 73 yaşındaki sanatçı, güzelliğini korumak için 'Altın Su' yani 'Micro Needle' yöntemine başvurdu.

SIRRI HOLLYWOOD'DA

Ünlü sanatçı, iddiaya göre de geçtiğimiz günlerde soluğu Nişantaşı'ndaki özel bir klinikte aldı. Pekkan, yaşlanmayı önleyici maddelerin deri altına iletilmesini sağlayan mikro altın iğneler ve hyalüronik asit gibi özel solüsyonlardan oluşan uygulama sayesinde güzelliğine güzellik kattı. Bıçak altına yatmadan yıllara çalım atan ünlü sanatçı, yeni yüzüyle de ilk kez bayramın ilk günü Bodrum konserinde görücüye çıkacak. Bu arada Pekkan'ın başvurduğu 'Altın Su' yöntemi, Angelina Jolie, Pamela Anderson, Sandra Bullock ve Demi Moore gibi dünyaca ünlü isimlerin yeni gençlik sırrı olarak biliniyor.

ALTIN SUYU NE İŞE YARAR?

Kolajen üretimini artıran bu uygulama; cildi ameliyatsız, ağrısız ve hızlı bir şekilde gençleştiriyor.

Cilt gençleştirici ve yenileyici özelliği olan bu uygulama, leke açıcı ve önleyici etkiye de sahip.

İşlem sırasında minik iğneleme sistemiyle açılan küçük kanallardan enjekte edilen vitaminler cildi besliyor.

Altın Su yöntemi, kişinin yaşını ele veren boyun ve dekolte bölgesindeki kırışıklık ve lekelerde de hızlı sonuçlar alınmasını sağlıyor.