Ajda Pekkan "Para yoksa heykel yok"

Dünyaca ünlü balmumu heykel müzesi Madame Tussauds, geçtiğimiz günlerde 21. merkezini İstanbul’da açtı.

Ajda Pekkan paragöz çıktı!
Sözcü'den Edda Sönmez'in haberine göre gerçeklerine olan benzerlikleriyle hayranlık uyandıran heykellerin arasında; Mustafa Kemal Atatürk, Mevlana, Fatih Sultan Mehmet, Hidayet Türkoğlu, Brad Bitt, Lionel Messi, Muhammed Ali gibi birçok ünlü ismin balmumu figürü bulunuyor. Müzeye varlıklarıyla renk katan ünlülerin yanında, yokluklarıyla dikkat çeken isimler de oldu.

AJDA PEKKAN VE SEZEN AKSU YOK

Türk müziğine damga vurmuş Barış Manço ve Mazhar-Fuat-Özkan heykellerini gören ziyaretçilerin aklına Ajda Pekkan ve Sezen Aksu heykellerinin neden olmadığı sorusu takıldı.

Kulislerde dolaşan iddialara göre, Türkiye'nin Süperstar'ı Ajda Pekkan'a teklif gitti ancak Pekkan heykelinin sergilenmesi için müzeden yüklü miktarda para talep etti. İddiaların doğruluğunu öğrenmek adına aranılan müze yetkilileri, Madame Tussauds'un heykeller için para vermek gibi bir prensibi olmadığını ve dünyanın pek çok noktasında bulunan müzelerinde yer alan heykeller için şimdiye kadar hiç para ödemediklerini açıkladı.

Para isteyenlerin heykelinin yapılmadığını söyleyen yetkililerin bu açıklaması, kulislerde dolaşan iddiaların doğru olabileceğini düşündürdü...