Ajda Pekkan'dan sınır ötesi operasyon!

Ajda Pekkan, yıllara meydan okumak için İsviçre’deki bir kliniğe gitti. 72 yaşındaki sanatçı, müdavimi olduğu klinikte cildine ‘gençlik aşısı’ yaptırarak hücrelerini yeniletecek. Pekkan’ın 1 haftalık güzellik kampının bedeli ise 550 bin lira.

Ajda Pekkan'dan sınır ötesi operasyon!
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre kendinden 22 yaş küçük sevgilisi Bülent Çavuşoğlu sayesinde ikinci baharını yaşayan Ajda Pekkan, şu sıralar güzelliğinin üstüne daha çok düşüyor. Ünlü sanatçı, 15 Eylül'deki İstanbul konseri öncesinde gençleşip yenilenmek için soluğu İsviçre'deki sağlık ve detoks merkezi Lemana'da aldı. Montrö şehrindeki 65 yıllık merkezde sıkı bir kampa giren 72 yaşındaki Süperstar, cildine uygulanacak vitamin iğneleriyle hücrelerini yeniletecek.

YILDIZLARIN DA ADRESİ...

Üç günlük hücre yenileme programının 11 bin dolara (yaklaşık 70 bin lira) mal olduğu klinikte bir hafta geçirecek olan Ajda Pekkan'ın cebinden bunun için 85 bin dolar (547 bin lira) çıkacak. Pekkan'ın müdavimi olduğu klinikte Rihanna, Jennifer Lopez, popun kraliçesi Madonna ve 2011'de ölen efsane oyuncu Elizabeth Taylor da kampa girerek güzelliklerine güzellik katmıştı. Pekkan'ın sınır ötesindeki güzellik operasyonundan sonraki görüntüsü de şimdiden merak konusu oldu.

Alp Dağları'nın eteğindeki klinik Michelle Obama gibi ünlü isimlerle dolup taşıyor.

MEGASTAR DA ONA UYDU

Tarkan, geçtiğimiz yıl İsviçre'deki merkezde kampa giren Ajda Pekkan'ın gençleşen görüntüsünden etkilenip aynı kliniğe gitmişti. 45 yaşındaki sanatçı, Leman Gölü kıyısındaki merkezde yüzüne gençlik aşısı enjekte ettirdi.

Ajda Pekkan'dan sınır ötesi operasyon!