Ajda Pekkan'ın genç aşkı objektiflerden kaçamadı!

Geçtiğimiz haftayı Bodrum’da geçiren Ajda Pekkan ile Bülent Çavuşoğlu, hafta sonu ise Kıbrıs’taydı. Bir otelde sahne alan Süperstar, kendisinden 22 yaş küçük aşkını havalimanından VIP araçla aldırdı. İkili, otelin kral dairesinde konakladı.

Ajda Pekkan'ın genç aşkı objektiflerden kaçamadı!
Takvim Gazetesi'nin özel haberine göre olay aşıkların buluşma noktası bu kez Kıbrıs'tı… Geçtiğimiz haftayı Ajda Pekkan'ın Bodrum'daki 8 milyon liralık lüks villasında geçiren Bülent Çavuşoğlu, bu kez Süperstar için Kıbrıs'a gitti… 2011'de aşk yaşamaya başladığı 72 yaşındaki sanatçı uğruna Tuğçe Eyilik'ten boşanan 50 yaşındaki işadamı, Yavru Vatan'da görüntülenmemek için akla karayı seçti.

Ajda Pekkan'ın genç aşkı objektiflerden kaçamadı!

Ancak ünlü iş adamı, Takvim'e yakalanmaktan kurtulamadı. Lüks bir otelde konser vermek için cumartesi sabahı özel jetle Kıbrıs'a giden Ajda Pekkan, otelin kral dairesine yerleşti. Süperstar'la aşkını gözlerden uzak yaşayan Bülent Çavuşoğlu ise ünlü sanatçıdan birkaç saat sonra tarifeli uçakla Yavru Vatan'a indi. Çavuşoğlu'nu havalimanında Pekkan'ın konser verdiği otele ait VIP araç karşıladı.

Ajda Pekkan'ın genç aşkı objektiflerden kaçamadı! - Resim : 2

FARKLI ODAYA KAYIT

Elindeki bavulla otelin yolunu tutan iş adamının o anları, Takvim objektifine takıldı. Çavuşoğlu, Kıbrıs'a geldiğini gizlemek için de Süperstar'a tahsis edilen kral dairesinin bitişiğindeki bir odaya kayıt yaptırdı. Ajda Pekkan'ın cumartesi akşamki konserini ise sahne arkasından izleyen Bülent Çavuşoğlu, gazetecilerin kendisini görüntülememesi için de sıkı önlemler aldırdı.

Çiftin ilişkisi, 2011'de Çavuşoğlu Tuğçe Eyilik ile evliyken başladı.