Akhisar evinde farklı

Bursaspor maçına büyük önem veren yeşil-siyahlılar bu sezon topladığı 30 puanın 20’sini iç saha maçlarında topladı. Ege ekibi evindeki 13 maçın 6’sını kazandı.

Akhisar evinde farklı
Yeni Asır'dan Kenan Molla'nın haberine göre Spor Toto Süper Lig'de üst sıralar için mücadele veren Akhisar Belediyespor sahasında çok farklı. Ligde yarın Bursaspor'u konuk edecek olan Akhisar Belediye, ligde topladığı 30 puanın 20'sini iç sahadaki maçlarda hanesine yazdırdı. Sahasında 13 maçta 6 galibiyet alan Akigolar, 2 maçı berabere tamamlarken 5 karşılaşmada da sahadan yenilgiyle ayrıldı. Yeni teknik direktörü Okan Buruk'un başında çıktığı evindeki son maçında Başakşehir'i mağlup etmeyi başaran Akigo, Bursa'ya da aynı tarifeyi hazırlıyor. Sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı yeşil-siyahlı ekipte, Aykut Çeviker, Ömer Bayram, Caner Osmanpaşa, Soner Aydoğdu ve Onur sarı kart sınırında yer alıyor. Okan Buruk ise cezası nedeniyle bu maçta da tribündeki yerini alamayacak. Yeşil-siyahlı yönetim, Bursa maçının bilet fiyatlarını misafir takım ve kale arkası 10 lira, Akigo maraton 11 lira, kapalı tribün 15 lira ve VIP tribün ise 20 liradan satışa çıkardı.

LİGDE 4 MAÇ VAR

Spor Toto Süper Lig'de bugün 4 maç oynanacak. Trabzonspor, en yakın takipçisi Antalyaspor'u yarın depasmanda mağlup etmek istiyor.

Saat 19.00'da Antalya Arena'da oynanacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Teknik direktör Ersun Yanal'ın Onur'un yerine Esteban'a, forvette Rodallega'nın yerine N'Doye'ye görev vermesi bekleniyor.

Diğer maçların programı şöyle: 13.30 Rize-Başakşehir:
Bülent Yıldırım, 16.00 Alanya- Osmanlı: Özgür Yankaya, 19.00 G.Birliği-Kayserispor: Halis Özkahya.
Konular Spor Haberleri