Akhisar’dan Sabri atağı

Yeşil-siyahlılar, Göztepe’den ayrılan eski takımı G.Saray’ın da gündeminde olan tecrübeli futbolcuyu transfer listesine ekledi.

Akhisar’dan Sabri atağı
Yeni Asır'ın haberine göre Süper Lig'in gediklisi Akhisar Belediyespor, transferde sürpriz bir ismi gündemine aldı. Yeşil-siyahlılar, Göztepe'den ayrılan Galatasaray'ın eski milli yıldızı Sabri Sarıoğlu'nu listesine ekledi. Sabri'nin bonservisinin elinde olması Akigo'nun iştahını kabartırken, teknik direktör sorununu çözmeye çalışan Akhisarspor yönetiminin Sabri'ye teklifini ilettiği öğrenildi. Göztepe ile başarılı bir performans sergileyen Sabri'nin, İzmir'deki düzenini bozmak istemediği ve bu nedenle Akhisar'ın teklifine olumlu yaklaştığı öğrenildi.

İsmi Galatasaray ile de anılan 33 yaşındaki futbolcunun İstanbul ekibiyle anlaşamaması halinde Akhisar'ın teklifine 'Evet' diyeceği bildirildi. Galatasaray altyapısında yetişip 16 yıl burada forma giydikten sonra geçen sezon başında Göztepe'ye transfer olan Sabri, geçen yıl 29 maçta forma giydi ve 4 asist yaptı. Tecrübeli futbolcu performansıyla İzmir ekibine büyük katkı sağladı.

OKAN BURUK YOL AYRIMINDA

Akhisarspor yönetimi ile teknik direktör Okan Buruk, bir kez daha yol ayrımına geldi. Yapılan son görüşmede taraflar anlaşma sağlayamazken, yeşilsiyahlıların, Okan Buruk'a hafta sonuna kadar düşünmek için süre verdiği öğrenildi.

Yeni sözleşme konusunda tecrübeli teknik adamın zam isteğine sıcak bakmayan yönetimin, Okan Buruk'un bu isteğini sürdürmesi halinde yollarını ayıracağı ifade edildi. Sözleşmeleri sona eren Muğdat ve Soner gibi iki yıldızını kaybeden Akigo'nun en kısa sürede teknik adam sorununu çözmeyi düşündüğü belirtildi.
Konular Spor Haberleri