Akhisarspor zincir kıracak

Spor Toto Süper Lig'de ilk 4 haftada galibiyet yüzü görmeyen Akhisarspor, bugün Ankaragücü önünde zinciri kırmaya çalışacak. Osmanlı Stadı'ndaki zemin bakım çalışmaları nedeniyle saat 17.00'de başlayacak müsabaka Afyon Zafer Stadı'nda oynanacak.

Akhisarspor zincir kıracak
Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre maçta Volkan Bayarslan düdük çalacak. Konuk Akhisarspor'da cezalı golcü Seleznyov'un yanı sıra sakatlıkları bulunan sağ bekler Lopes ile Vrsajevic forma giyemeyecek. Ege ekibinin Teknik Direktörü Safet Susic, "Zor bir takvim bizi bekliyor. Ankaragücü maçının ardından Avrupa Ligi'nde Krasnodar ile karşılaşacağız. Avrupa sınavımıza da moralli çıkmak istiyoruz" dedi.

KRASNODAR BİLETLERİ SATIŞA ÇIKIYOR

Akhisar 20 Eylül Perşembe günü konuk edeceği Krasnodar maçının biletlerini bugün satışa çıkarıyor.
Öncelikli satıştan kombinesi olan taraftarlar ile ikinci ve dördüncü hafta maçlarında bilet ile giriş yapanlar yararlanabilecek.

Genel bilet satışının 18 Eylül 2018 Salı günü 17.30'dan itibaren yapılacağı bildirildi. Fiyatlar şöyle: Kapalı tribün (C-DI- J): 50 TL, Kapalı Tribün (A-B-K-L): 40 TL, Maraton Tribün 40 TL, Kuzey ve Güney Kale Arkası Tribün: 30 TL, Misafir Tribün: 35 TL.​
Konular Spor Haberleri